Szoktatok gyümölcslevet csinálni a gyerekeknek? Meddig lehet tárolni?
Figyelt kérdés
Nálunk most nagyon menő, de elég macera az egész gépet elmosogatni minden nap 2dl miatt...2013. febr. 17. 15:19
1/3 anonim válasza:
Én 3 napnál tovább nem merem tárolni. Mi így télen nem nagyon csinálunk gyümölcs levet, esetleg narancs lét mikor veszünk akciós (vödrös narancsot). Én nyáron szoktam elrakni alma levet és ilyenkor télen inkább azt fogyasztjuk. Szoktam epret lefagyasztani és télen abból csinálok eperturmixot.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor kb 24 órát simán elvan a hűtőben ugye? Mert már az is nagy könnyebbség lenne, ha csak minden másnap kéne megcsinálnom.
2013. febr. 17. 16:11
3/3 anonim válasza:
Ki kell próbálni, de szerintem persze, 24 óra nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!