Akinek a kislányánál nuni-összenövési probléma volt? HOgy történt, érzéstelenítették, amikor szétszedték neki vagy érzéstelenítés nélkül csinálták?
Krémmel érzéstelenítik, várni kell nem emlékszem hány percet (10-30)utána megvágja és ennyi. Mindkét lányomnál volt, meg sem nyikkantak, nem érezték, semmi gond nem volt. Azóta lesem őket minden fürdetésnél, nincs gond. A kicsi 3 a nagy 5 éves.
Nagyon sajnálom, hogy erről nem beszélnek. A szülészeten két pillanat lenne elmondani, hogy anyuka van ilyen, figyeljen rá. Nem szólt a doki, a védőnő és a gyerekorvos sem. Nagylányomnál véletlen vettem észre 11 hós kora körül persze hosszú ünnep előtt. Minden rokonom bután nézett rám, hogy még ilyenről nem hallott, -akiket fel tudtam ilyedtemben hívni. Mire eljutottunk a sebészetre, ott mondta a nővér, hogy egyre több ilyen baba van. Szerintem jó lenne ezt tudtani az anyákkal. A második lányomnál ugyanúgy nem nézte a gyerekorvos, én vettem észre...
Minél előbb megcsináltatod, annál jobb, nem okoz gondot. Barátnőm lánya már 6 éves volt, ott már gondot okozott, hogy csípett, ha pisilt. Pár napot szenvedett, de azóta neki sincs gondja. Az ő gyerekorvosuk pl nézi, akkor váltottak dokit, ő vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!