Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a kislányánál nuni-össz...

Akinek a kislányánál nuni-összenövési probléma volt? HOgy történt, érzéstelenítették, amikor szétszedték neki vagy érzéstelenítés nélkül csinálták?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
6 hónaposan kellett vinni megmutatni orvosnak a kislányomat, "felkészítettek", hogy lehet picike műtét is kell...bevittem az orvoshoz, megnézte, majd kesztyűt húzott és az ujjaival széthúzta. Ennyi volt. Azt mondta, akit műtenek, annak sokkal komolyabb problémája van, ez hülyeség volt bárki is mondta...nem érzéstelenítettek semmit. Utána vagy fél napig pisiléskor nagyon sírt, olajozni kellett neki, és ellenőrizni hogy nem tapadt-e össze újra neki. Nem volt semmi baj.
2013. márc. 12. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Krémmel érzéstelenítik, várni kell nem emlékszem hány percet (10-30)utána megvágja és ennyi. Mindkét lányomnál volt, meg sem nyikkantak, nem érezték, semmi gond nem volt. Azóta lesem őket minden fürdetésnél, nincs gond. A kicsi 3 a nagy 5 éves.

Nagyon sajnálom, hogy erről nem beszélnek. A szülészeten két pillanat lenne elmondani, hogy anyuka van ilyen, figyeljen rá. Nem szólt a doki, a védőnő és a gyerekorvos sem. Nagylányomnál véletlen vettem észre 11 hós kora körül persze hosszú ünnep előtt. Minden rokonom bután nézett rám, hogy még ilyenről nem hallott, -akiket fel tudtam ilyedtemben hívni. Mire eljutottunk a sebészetre, ott mondta a nővér, hogy egyre több ilyen baba van. Szerintem jó lenne ezt tudtani az anyákkal. A második lányomnál ugyanúgy nem nézte a gyerekorvos, én vettem észre...

Minél előbb megcsináltatod, annál jobb, nem okoz gondot. Barátnőm lánya már 6 éves volt, ott már gondot okozott, hogy csípett, ha pisilt. Pár napot szenvedett, de azóta neki sincs gondja. Az ő gyerekorvosuk pl nézi, akkor váltottak dokit, ő vette észre.

2013. márc. 12. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja igen, 3 napig kellett kamillázni minden pelenkázáskor. De az enyémek nem sírtak pisiléskor sem.
2013. márc. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!