Ti vinnétek oviba úgy a gyerkőcöt, hogy picit köhög, és picit náthás?
Én nem viszem náthásan, pici köhögéssel oviba a fiamat.
Itthon vagyok a kicsivel, ezért megtehetem, de kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. 2 hétig itthon volt, múlt hétfőn kezdte újra az ovit, meggyógyulva, megerősödve. 4 napig tartott, pénteken már itthon fogtam, mert újra elkezdett tüsszögni és köhögni. Nagyon kezd elegem lenni abból, hogy ahogy belépünk az oviba már "beköpik" a gyereket valami újabb betegséggel.
Ha megoldható akkor nem viszem.Amúgy ezek a betegségek kivédhetetlenek.Mindig is voltak és lesznek is közösségben.
Múltkor a fiam másfél hétig itthon volt, antibiotikumot is kapott.Vittem kontrollra, még akkor is nagyon köhögött, de mondta a doktornő hogy a fiam már mehetne közösségbe, de hogy nem betegedjen vissza, inkább még pár napot maradjon.Pedig nagyon köhögött, de ha akartam volna vihettem volna oviba, és ezt a doki mondta.
Nálunk csak igazolással lehet vinni betegség után amúgy.
És tényleg van úgy hogy hirtelen nem tudja valaki hova tenni a gyereket, és beviszi kis köhögéssel az oviba.Akinek olyan a munkahely, és nincs más segítsége, mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!