Ti vinnétek oviba úgy a gyerkőcöt, hogy picit köhög,
és picit náthás?
Igen. Míg jól van(nem bágyadt, nincs rosszul és jókedvű) addig én viszem. Ha ezen múlna akkor nem sokat lenne oviban:) Főleg ilyen időjárás mellett...
2013. márc. 10. 15:28
Mivel két gyermekem van,az egyik ovis ,a másik bölcsis és szinte egész télen náthásak ,az én keresetemre viszont égetően szüksége van a családunknak ezért enyhe nátha esetén természetesen vinném őket közösségbe .
2013. márc. 10. 15:32
2013. márc. 10. 15:45
Nem. Amit a saját gyermekemnek nem kívánok, azt nem szoktam mással megtenni, illetve más gyerekét kitenni annak. De ezzel eléggé egyedül vagyok sajnos.
2013. márc. 10. 15:46
5/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :) További szép napot!
a 4-es válaszadóval értek egyet. Mindenki a pénzből, az állásából él. De ha a picit köhög, picit náthás gyerek otthon maradna 3-4 napot és nem fertőzné le az egész csoportot, akkor egy családnak esne ki egy heti jövedelme, nem 10-nek. Bocs hogy berágtam, de ezen a télen már harmadik alkalommal tarolja végig a csoportunkat egy-egy vírus 90%-os hiányzást okozva.
2013. márc. 10. 15:50
Hihetetlenek vagytok, de komolyan! Leírom, hogy nem viszem náthásan a gyerekemet közösségbe, mert figyelek az olyan szülők gyerekeire, mint ti, és ez a hála: lepontozás!! Tényleg érdekel, hogy hogy lehet ebben olyasmit találni, ami lepontozást érdemel!!!! ...majd legközelebb én is elviszem oviba a gyereket, hiába lóg hétrőfös takony az orrából, mint a ti kölykeiteknek. Jó lesz??? 4-es
2013. márc. 10. 16:07
Minimális orrfolyással és köhögéssel (és persze ha tényleg semmi egyéb sincs), igen bevinném.
Egyrészről a legtöbb gyerek így van és a nagyobbiknál már az óvónők is kérték, hogy az első köhintésnél ne fogják otthon a szülők 1 hétre a gyerekeket, mert a nagycsoportban már kicsit komolyabb foglalkozások mennek.
Másrészről az is igaz, hogy ha senki nem vinné be betegen a gyerekét, akkor valószínűleg nem fertőznék egymást körbe a gyerekek...
Én akkor fogom itthon őket, ha már sűrűn kell orrot fújniuk és/vagy már sokat köhögnek (persze a lázat, hányást-hasmenést, rossz közérzetet is beleértve).
2013. márc. 10. 16:15
Kedves 4-es!
Sajnos nem csak a kérdező és a válaszolók pontozhatnak, hanem tul.képpen szinte bárki!
Mint láthatod, a többi válasz sem 100%-os, úgyhogy felesleges ennyire kiakadnod :)
2013. márc. 10. 16:18
10/24 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam pontozni,mert hülyeségnek tartom.Egyébként mindkét oldalt megértem.A fiam kiscsoportos,1 hete kezdte az ovit.Még nem dolgozom mert mikor megszületett a fiam,megszűnt a cég.Minden választ nagyon szépen köszönök.A pontozónak üzenném,remélem ebben örömét leli,ha már másban nem.
Kapcsolódó kérdések: