Ti vinnétek oviba úgy a gyerkőcöt, hogy nincs orvosi igazolása? Bővebben lent.
Nekem 3 gyerekem van, én ennyire soha nem voltam szabálykövető.
Én a két lehetőség közül választottam volna, egyik az, hogy szó nélkül bevinném jövő hétfőn az oviba, a másik, hogy kértem volna előre egy egészséges igazolást. Ha beteg, gondolom nem vinnéd be, akkor meg mindegy, hogy Te írod rá a dátumot.
Ha a 3 gyereknél mindig betartanám a szigorú előírásokat, biztosan rég kirúgtak volna az örökös táppénz miatt. Látva pedig, hogy sok gyerek fuldoklik a köhögéstől, és a váladék a szájába csurog az orrából, semmi lelkiismeret furdalásom nem lenne egy francos papír miatt.
Nem is tudják a ovónők, hogy beteg, ahogy kiveszem a szavaidból!
"Kisfiam ovis, a héten nem megy, sőt szombattól itthon van, mert ügyeletes csoport van csak. Tegnaptól nagyon csúnya a szeme"
Akkor minek az igazolás?
A mi dokink mindig akkor odaadja az igazolást, mikor viszem hozzá a gyerekeket betegség esetén.
Ennél nagyobb marhaságot nem is hallottam, hogy meggyógyult gyereket vissza kell vinni a rendelőbe!
Köszönöm a válaszaitokat!
Nem tudják az oviban, hogy most kötőhártya-gyulladása van, hiszen szünet miatt itthon van egész héten.
Már mára is sokat javult, szinte nem is váladékozik már a szeme, és már a véraláfutás is halványodik. Szerintem hétfőre kutya baja sem lesz, úgyhogy akkor viszem oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!