Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány órakor lehet leghamarabb...

Hány órakor lehet leghamarabb bevinni a gyerkőcöt az oviba?

Figyelt kérdés

Költözést tervezünk. Az a gond, hogy én viszonylag korán kezdem a munkát, 7:30-ra legkésőbb bent kell lennem. A férjem váltott műszakban dolgozik, ezért reggelenként nem lehet rá számítani ez ügyben.

Ahova legszívesebben költöznénk, max. 1.+ fél szobás lakás férne ki a pénzből, de közel lenne a munkahelyem.

A másik helyen, amit néztünk, viszont már egy 1+2 félszobásat tudnánk venni, és bár hiába lenne a közvetlen környezetben az ovi, nekem onnan alsó hangon 1 órát kéne utaznom a munkahelyemre. Már lassan 10 éve vagyok ott. Tudom, bármi megtörténhet, és ha kirúgnak, akkor már mindegy lesz, de egyelőre ez biztos pontnak tűnik.

2012. szept. 27. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a választott ovit kérdezd meg, mindenhol más, nálunk 7-kor lehet legkorábban vinni és 17.30-ig el kell hozni, máshol maradhat 18-19-ig is. Abszolút ovija válogatja, nincs összhang köztük.
2012. szept. 27. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A mi ovinkba 6.30-tól lehet bevinni a gyerekeket,és 17.30-ig tart nyitva.Az illetékes óvodát kérdezd meg,ez teljesen változó.
2012. szept. 27. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, teljesen változó.

Nálunk is reggel 7-re lehet menni, és este 6-ig van ovi.

2012. szept. 27. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fél 7-től lehet vinni a gyerekeket.Ezt ovija válogatja.Érdeklődd meg az oviba.
2012. szept. 27. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

Nálunk 6ra lehet vinni és este 7ig van nyitva.

2012. szept. 27. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ovija válogatja. Nálunk fél 7től fogadják a gyerekeket, de nem az összes csoportban, hanem a 4 csoport közül az egyik a "félhetes" csoport, ahová az összes más csoportba tartozó gyerek is mehet, míg a saját csoportjába az óvónénik meg nem érkeznek, mert a többi csoportba 7kor van kezdés. 5ig lehet értük menni, de 4 után már nem sok mindenki van az oviban.
2012. szept. 27. 16:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi!
2012. szept. 27. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
nálunk fél héttől ötig lehet az oviban a gyerek.fél nyolcig ügyelet van,összevont csoport,meg délután négy után is
2012. szept. 27. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk fél 7-től délután fél 5-ig van nyitva, pénteken meg csak 4ig.

Nekem 6.20 kor indul reggel a buszom, és jó esetben délután 5kor szállok le róla. ( fél 8-tól 4-ig dolgozok 20 km-rel odébb)

Láthatod, hogy én egyáltalán nem tudom vinni, hozni a gyerkőcöt, totál az anyukám és a férjem oldja meg :S

2012. szept. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!