Hány órakor lehet leghamarabb bevinni a gyerkőcöt az oviba?
Költözést tervezünk. Az a gond, hogy én viszonylag korán kezdem a munkát, 7:30-ra legkésőbb bent kell lennem. A férjem váltott műszakban dolgozik, ezért reggelenként nem lehet rá számítani ez ügyben.
Ahova legszívesebben költöznénk, max. 1.+ fél szobás lakás férne ki a pénzből, de közel lenne a munkahelyem.
A másik helyen, amit néztünk, viszont már egy 1+2 félszobásat tudnánk venni, és bár hiába lenne a közvetlen környezetben az ovi, nekem onnan alsó hangon 1 órát kéne utaznom a munkahelyemre. Már lassan 10 éve vagyok ott. Tudom, bármi megtörténhet, és ha kirúgnak, akkor már mindegy lesz, de egyelőre ez biztos pontnak tűnik.
Így van, teljesen változó.
Nálunk is reggel 7-re lehet menni, és este 6-ig van ovi.
Változó.
Nálunk 6ra lehet vinni és este 7ig van nyitva.
Nálunk fél 7-től délután fél 5-ig van nyitva, pénteken meg csak 4ig.
Nekem 6.20 kor indul reggel a buszom, és jó esetben délután 5kor szállok le róla. ( fél 8-tól 4-ig dolgozok 20 km-rel odébb)
Láthatod, hogy én egyáltalán nem tudom vinni, hozni a gyerkőcöt, totál az anyukám és a férjem oldja meg :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!