Már egy hete náthás a lányom. Mit adhatnék neki, hogy túl legyünk rajta minnél gyorsabban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 14:45
1/5 anonim válasza:
Sokan írták itt a C-vitamin cseppeket. Biztos segítene valamit.
2/5 anonim válasza:
Ha náthás és pár hónapos akkor ajánlom a cebbion cseppet 4-et reggel 4-et este. Rengeteg szellőztetés és gyümölcsdús táplálkozás!
Ha már nagyobb, esetleg Nurofen baby-t.
Bár nálunk a náthás időszaknál segített 3 nap alatt kb a c vitamin (úgy ahogy a fentiekben írtam), nem igazán akartam, h korán hozzászokjon a Nurofenhez a szervezete. Így azt csak akkor adtam neki, mikor hőemelkedése volt egyszer.
3/5 anonim válasza:
Nálunk naponta 2-szer fél Calcimusc-ot ajánl az orvos megitatni, valamint sok tea.
4/5 A kérdező kommentje:
Calcimuscot kapja.Teáztatom is.Már tegnap alig folyt az orra,ma viszont megint alig kap levegőt :(
Már nem tudom mi lenne a jó :(
Egyébként 2.5 éves
2013. márc. 8. 16:29
5/5 anonim válasza:
Harmadik vagyok, az én kisfiam is náthás lett reggelre, igaz, ő 4 éves, de nagyon kis bágyadt...
Szoktam tenni az ágya mellé kettévágott vöröshagymát, próbáld meg, hátha jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!