Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már egy hete náthás a lányom....

Már egy hete náthás a lányom. Mit adhatnék neki, hogy túl legyünk rajta minnél gyorsabban?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokan írták itt a C-vitamin cseppeket. Biztos segítene valamit.
2013. márc. 8. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha náthás és pár hónapos akkor ajánlom a cebbion cseppet 4-et reggel 4-et este. Rengeteg szellőztetés és gyümölcsdús táplálkozás!

Ha már nagyobb, esetleg Nurofen baby-t.

Bár nálunk a náthás időszaknál segített 3 nap alatt kb a c vitamin (úgy ahogy a fentiekben írtam), nem igazán akartam, h korán hozzászokjon a Nurofenhez a szervezete. Így azt csak akkor adtam neki, mikor hőemelkedése volt egyszer.

2013. márc. 8. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk naponta 2-szer fél Calcimusc-ot ajánl az orvos megitatni, valamint sok tea.
2013. márc. 8. 15:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Calcimuscot kapja.Teáztatom is.Már tegnap alig folyt az orra,ma viszont megint alig kap levegőt :(

Már nem tudom mi lenne a jó :(

Egyébként 2.5 éves

2013. márc. 8. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok, az én kisfiam is náthás lett reggelre, igaz, ő 4 éves, de nagyon kis bágyadt...

Szoktam tenni az ágya mellé kettévágott vöröshagymát, próbáld meg, hátha jobb lesz.

2013. márc. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!