Szelet karajhoz 1,5 évesnek milyen szaftosabb köretet adhatnék?
kockára, szeletkékre fogom neki vágni
van rajta sajt is
mit adhatnék hozzá, hogy könnyebben csússzon?
én a sült karajhoz mindig csinálok gyümölcs szószt :)
nekem is száraz, gondolom neki is az lenne nélküle :) rizzsel adom és mindkettőre rányomok 1-1 kanál szószt :)
így tudod megcsinálni:
pl. meggyszószt, lábosba teszel egy fél üveg meggyet vagy 2-3 marék fagyasztottat, kicsi cukrot teszel rá és megolvasztod a cukrot. ekkor felöntöd annyi vízzel ami épphogy nem lepi el és egy 5-10 percig főzöd. tehetsz bele fűszereket is ha szeretitek, szegfűszeget vagy fahéjat, én nem szoktam. ha megpuhult a meggy akkor beleteszel habarást (1-2 kanál tejföl és uannyi liszt, pici vízzel vagy tejjel felhúzva, ha üveges meggyből csinálod akkor meggylével is felhúzhatod, de tényleg csak kicsi kell bele) egyet forralsz rajta és kész is. 10 perc és isteni finom a sült húsokhoz :)
fiam kedvence a meggy és a ribizli mártás, de erdei gyümölcsökkel vagy almával, barackkal is finom, almából kicsit több idő :)
sajtmártást,párolt rizst mellé
de a gyümiszós is jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!