Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiamnak nurofen...

4 éves kisfiamnak nurofen szuszpenziót vagy germicid kúpot adjak? Melyik hat gyorsabban? 38,4C

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
germicid kup
2013. márc. 1. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Hűtőfürdő és (utána) kúp.
2013. márc. 1. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Én együtt szoktam adni a kettőt nagyon gyorsan hat így!

A doktornőnk javasolta még annó!

2013. márc. 1. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Én csak nurofent adok mert a kúpot utálja. A nurofen is hat.
2013. márc. 1. 13:28
 5/10 krisztivan ***** válasza:
A nurofen hat csak a fiamnak a germicid semmit nem ér.Jobbulást:-)
2013. márc. 1. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:

38,4-nél SEMMIT nem adok!38,5, az amikor kap nurofent. Én hagyni szoktam, hogy a szervezet küzdjön a baci ellen. Persze ha látom, hogy megy felfele, akkor szirup. 39,3 fölött hűtőfürdő és kúp.

Nem ajánlatos 39 alatt kúpozni, mert utána a magas láznál nem fog hatni. Hűtőfürdő meg hülyeség 38,4-nél.

2013. márc. 1. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:

4 éves gyereknek a germicid már kevés. 1 éves kor fölött már a supp.noraminophenazonit, vagy az antipiretikus kúpot írják fel.

4 évesnek pedig az előző 2 kúpnak is a nagyobb hatóanyagú kell.

38,5nél vidd el hűtőfürdőzni, majd ha nem megy lejjebb, akkor kúp.

Én speciel 39 foknál kezdek kúpozni (hónaljban mérem). Minden orvos azt tanácsolta, hogy 39 alatt nem kell tömni gyógyszerrel, a szervezetnek is küzdeni kell.

Jobbulást!

2013. márc. 1. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Én eddig nurofent adtam neki, de csak 38,5 fölött kezdem csillapítani, addig természetesen hagyom hogy ölje a bacikat a szervezete, de 39-et már nem várom meg, mert neki nagyon hamar 5-10 perc alatt nagyon felmegy a hője. Ilyenkor nem segít csak a nurofen, meg az orvos azt mondta adhatok a nurofen mellé egy kúpot ha nem megy le egy óra múlva, hőfőfürdőzni még csak 2xkellett eddig de akkor már 39,6 volt a láza. Köszi mindenkinek
2013. márc. 1. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia nekünk naqgyon bejött a Nurofen és nagyon szeretem is mert gyorsan és hatékonyan hat!!

Na meg a hűtőfürdő ,csak mindig attól féltem tüdőgyulladást kap tőle!!

Nem nem 38.1 től már csillapítani kell!!!!üdv egy ápolónő

2013. márc. 1. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nurophent szoktam adni, a Germicid nem hatott. A kúpot egyébként nem szereti..
2013. márc. 6. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!