Létezik olyan pelenka, ami 4,5 deci vizeletet képes tárolni? SOS, mire váltsak?
Nekünk is kellett a napi 5-6 db pelus, de akár a napi 7 db is, ennyit bírnak a pelusok, mi is pampers-t használtunk.
Off:
Én nagyon ritkán adtam/adok neki teát, leginkább mentes vizet iszik, de tejet és gyümölcslevet is adok neki.
Én 1,5 évesen elkezdtem a bilizést(mindenki tanácsára:védőnő, nagyszülők, rokonok), de én tudtam semmi nem lesz belőle, majd 2 évesen, de az is fuccsba ment terv lett. 2,5 évesen lett szobatiszta nappalra és éjszakára is, egyik napról a másikra! Szóval semmiről nem maradtál le! Jelenleg 3 éves ovis a lányom. :)
(De tényleg nem szimpi az egyik írásod, mert a kérdésből nem derül ki, hogy a kisfiad koraszülött.)
:)
Értem én, hogy nem szimpi az érzelmi kitörésem, de a kérdésemben miért írtam volna arról, hogy a kisfiam koraszülött? Nem erre vonatkozott a dilemmám!
És pont nem akartam sajnáltatni magunkat, ezért nem is írtam le alapból a körülményeinket! A kérdés ez volt:
"Létezik olyan pelenka, ami 4,5 deci vizeletet képes tárolni? SOS, mire váltsak?" - ebben sehol sem szerepel ömlengés a múltról, egyszerűen pelenka márkát, és méretet kellett volna kapnom válaszként, semmi mást, nem? :) A tanácsok a szobatisztaságra való nevelésről már nem a kérdésemre adott válaszok!! :) Tudsz olyan pelust, ami nagyon strapabíró? Nem? Akkor ez nem a te kérdésed, ennyi. :) Én így szoktam böngészni, és válaszolni itt, mert könnyen esik az ember akaratlanul is abba a hibába, hogy belemászik mások magánéletébe, kéretlenül okoskodik, illetve ítélkezik, még ha burkoltan is! :)
De nem fontos ez már, ismerem a gyengéimet, nagyon érzékeny vagyok, és akkor is ugrom, amikor csak mosolyogva legyinteni kellene, és olvasni a következőt, hátha az hasznos tanács a problémámra... Akinek nem inge, ne vegye magára, majd beleedződöm idővel! :D
Jó hétvégét mindenkinek! :)
"Létezik olyan pelenka, ami 4,5 deci vizeletet képes tárolni? SOS, mire váltsak?"
nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!