Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik olyan pelenka, ami...

Létezik olyan pelenka, ami 4,5 deci vizeletet képes tárolni? SOS, mire váltsak?

Figyelt kérdés
A fiam amióta nem tápszeres, nagyságrendekkel többet iszik, és az eddig jól bevált Libero is felmondta a szolgálatot! Lehet, hogy ez már minden pelusnak meghaladja a képességeit, ne is próbáljak mást? 3 óra alatt tele lett, (3dl tea után), és öltöztethettem át a 2 éves manót. Eddig ilyet nem tapasztaltam, de most már napok óta ez megy. A ti pelusotok mennyit bír? Milyen gyakran cserélitek? Azt hittem, idővel elég lesz 3-4 pelenka naponta, de most 5-6-nál tartunk, pedig eddig nem volt nagy ivó a fiam...
2013. márc. 7. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekünk is kellett a napi 5-6 db pelus, de akár a napi 7 db is, ennyit bírnak a pelusok, mi is pampers-t használtunk.

Off:

Én nagyon ritkán adtam/adok neki teát, leginkább mentes vizet iszik, de tejet és gyümölcslevet is adok neki.

Én 1,5 évesen elkezdtem a bilizést(mindenki tanácsára:védőnő, nagyszülők, rokonok), de én tudtam semmi nem lesz belőle, majd 2 évesen, de az is fuccsba ment terv lett. 2,5 évesen lett szobatiszta nappalra és éjszakára is, egyik napról a másikra! Szóval semmiről nem maradtál le! Jelenleg 3 éves ovis a lányom. :)

(De tényleg nem szimpi az egyik írásod, mert a kérdésből nem derül ki, hogy a kisfiad koraszülött.)

2013. márc. 8. 13:51
 12/16 A kérdező kommentje:

:)

Értem én, hogy nem szimpi az érzelmi kitörésem, de a kérdésemben miért írtam volna arról, hogy a kisfiam koraszülött? Nem erre vonatkozott a dilemmám!

És pont nem akartam sajnáltatni magunkat, ezért nem is írtam le alapból a körülményeinket! A kérdés ez volt:

"Létezik olyan pelenka, ami 4,5 deci vizeletet képes tárolni? SOS, mire váltsak?" - ebben sehol sem szerepel ömlengés a múltról, egyszerűen pelenka márkát, és méretet kellett volna kapnom válaszként, semmi mást, nem? :) A tanácsok a szobatisztaságra való nevelésről már nem a kérdésemre adott válaszok!! :) Tudsz olyan pelust, ami nagyon strapabíró? Nem? Akkor ez nem a te kérdésed, ennyi. :) Én így szoktam böngészni, és válaszolni itt, mert könnyen esik az ember akaratlanul is abba a hibába, hogy belemászik mások magánéletébe, kéretlenül okoskodik, illetve ítélkezik, még ha burkoltan is! :)

De nem fontos ez már, ismerem a gyengéimet, nagyon érzékeny vagyok, és akkor is ugrom, amikor csak mosolyogva legyinteni kellene, és olvasni a következőt, hátha az hasznos tanács a problémámra... Akinek nem inge, ne vegye magára, majd beleedződöm idővel! :D

Jó hétvégét mindenkinek! :)

2013. márc. 8. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekunk kezdetektol a Pampers Active Baby vált be. 11 kg volt a lányom, amikor az 5-os pelust vettuk. Szerintem nagyon jó pelenka.
2013. márc. 8. 14:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, 13-as válaszoló! Ott a pont! Most váltunk erre, remélem a kisfiamnak is beválik! :)
2013. márc. 8. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:

"Létezik olyan pelenka, ami 4,5 deci vizeletet képes tárolni? SOS, mire váltsak?"

nem

2013. márc. 8. 17:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 6-os! :)
2013. márc. 8. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!