Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Toujours 4-es,5-ös pelenka....

Toujours 4-es,5-ös pelenka. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nap közben játszáshoz jó lenne? Alváshoz, sétára Pampers active baby-t használok. De itthonra valami olcsóbbat szeretnék és most ezt találtam akcióban. Nektek bevált? Hátulja gumis? Nem nagyon merev, kényelmetlen?
2013. febr. 18. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen gumis, szerintem nem kényelmetlen, legalábbis nem panaszkodtak a gyerekeim:)

Kisfiamnak nem volt jó, nappalra sem, ő nagyon sokat pisilt. Kislányomnak viszont teljesen szuper, kb. 1 hónapja használtam, még éjszakára is jó volt.

De, szerintem még mindig jobb a Pennyben kapható BabyTime pelenka, a 4-ben 50 db van és 2399 ft. Ezt a kisfiamnak is használtam éjszakára is, akkor se ázott át, pedig tele volt pisivel. Én maradok a Pennys pelenkánál, illetve a DM Babylove pelenkája is nagyon jó.

2013. febr. 18. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is eddig pampers pelust használtunk,de én is anyagi okokból váltottam.Csak a 4-esről tudok véleményt mondani,a lányom most 9 kiló,ezt használjuk.Nekünk nagyon bevált,nappal is éjjel is ezt használjuk,saha nem ázott még át.Elől,hátul jó magas,puha nem merev.A comb gumírozása is hibátlan,nem vág,de nem is enged ki semmit:-)A lányom jól érzi benne magát.Ha nincsen ez a fajta akcióban,akkor a Rossmann-os saját márkás Babydream pelust szoktam venni,az is szuper.(akcióban most a Rossmanó programban 1800.-/ 40 darab)
2013. febr. 18. 10:39
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Nagyobb babáknál már számolgatni is kell a pelenka árnál.

A második babánk sokat pisilt, neki kipróbáltuk a Wiona-Sensan baby biopelenkát, most elég kedvező az ára, főleg, hogy a sok egyéb pelenkát kipróbálva összevetettük az árakat

Meglepő volt az eredmény. Mig a legtöbb fajta 1,5 órát birta kb, addig a biopelenkát nappal 4-6 órán át rajta tudtuk tartani, éjjel kb 12 órát volt rajta és birta a pelus is és a bőre is. Minimum a felét megspóroltuk a költségnek!

a Babyfun bababoltban azt hiszem még forgalmazzák www.bababolt.net

2013. febr. 18. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, megnéztem ezt a Sensan baby biopelenkát. Lehet, hogy nagyon jó, lehet jobb is, mint a Toujours vagy a BabyTime, de drága. Még akciósan is több. A 150 db-os maxi méretet néztem, ami most 7350 ft (8800 helyett). Vagyis darabja 49 ft. Ez végül is nem olyan sok, csak sehol nem találtam meg, mennyi a házhoz szállítás díja.

Amit én veszek BabyTime pelenkát a Pennyben, abban 50 db van egy csomagban, 2399 ft-ért. Vagyis darabja, 48 ft. Ha 150 db-ot veszek, vagyis 3 csomagot, akkor 7197 ft. Vagyis 153 ft-al olcsóbb, ami persze elhanyagolható összeg, amíg akciós ez a Sensan Baby pelenka. De a csomag díja ki tudja még mennyi, plusszban, míg a Pennybe gyalog elmentem.

2013. febr. 18. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kb. fél éve találtam rá erre a pelenkára, és agyon sajnálom, hogy nem hamarabb... Nagyon sok pénzt spórolhattam volna vele. Kifejezetten jó pelenka, kényelmes, gumis, semmivel nem találom rosszabbnak pl. a Pampersnél (ami kétszer annyiba kerül). Éjjel is azt használjuk, és egyetlen egyszer csorgott ki eddig pisi, de ez előfordult korábban a Papmersnél is, és a Liberonál is (utóbbit csak kipróbáltuk, nem jött be).

2013. febr. 18. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia..

Már régóta használom a szóban forgó pelust a kislányomnak,nagyon elégedett vagyok vele.

Nem mondom volt már olyan,hogy reggelre "kifolyt" a pisi ha extra sokat ivott de ez 1 hónapban 2szer ha előfordult.Viszont a pampersnél is előfordult sok folyadék fogyasztás után reggelre.De egyébként sem kaki,sem pisi nem folyik ki belőle.

Csak ajánlani tudom nektek is:)

2013. febr. 18. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma vettem, holnaptól próbáljuk :-)
2013. febr. 18. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!