Toujours 4-es,5-ös pelenka. Tapasztalatok?
Igen gumis, szerintem nem kényelmetlen, legalábbis nem panaszkodtak a gyerekeim:)
Kisfiamnak nem volt jó, nappalra sem, ő nagyon sokat pisilt. Kislányomnak viszont teljesen szuper, kb. 1 hónapja használtam, még éjszakára is jó volt.
De, szerintem még mindig jobb a Pennyben kapható BabyTime pelenka, a 4-ben 50 db van és 2399 ft. Ezt a kisfiamnak is használtam éjszakára is, akkor se ázott át, pedig tele volt pisivel. Én maradok a Pennys pelenkánál, illetve a DM Babylove pelenkája is nagyon jó.
Szia!
Nagyobb babáknál már számolgatni is kell a pelenka árnál.
A második babánk sokat pisilt, neki kipróbáltuk a Wiona-Sensan baby biopelenkát, most elég kedvező az ára, főleg, hogy a sok egyéb pelenkát kipróbálva összevetettük az árakat
Meglepő volt az eredmény. Mig a legtöbb fajta 1,5 órát birta kb, addig a biopelenkát nappal 4-6 órán át rajta tudtuk tartani, éjjel kb 12 órát volt rajta és birta a pelus is és a bőre is. Minimum a felét megspóroltuk a költségnek!
a Babyfun bababoltban azt hiszem még forgalmazzák www.bababolt.net
Hát, megnéztem ezt a Sensan baby biopelenkát. Lehet, hogy nagyon jó, lehet jobb is, mint a Toujours vagy a BabyTime, de drága. Még akciósan is több. A 150 db-os maxi méretet néztem, ami most 7350 ft (8800 helyett). Vagyis darabja 49 ft. Ez végül is nem olyan sok, csak sehol nem találtam meg, mennyi a házhoz szállítás díja.
Amit én veszek BabyTime pelenkát a Pennyben, abban 50 db van egy csomagban, 2399 ft-ért. Vagyis darabja, 48 ft. Ha 150 db-ot veszek, vagyis 3 csomagot, akkor 7197 ft. Vagyis 153 ft-al olcsóbb, ami persze elhanyagolható összeg, amíg akciós ez a Sensan Baby pelenka. De a csomag díja ki tudja még mennyi, plusszban, míg a Pennybe gyalog elmentem.
Kedves Kérdező!
Kb. fél éve találtam rá erre a pelenkára, és agyon sajnálom, hogy nem hamarabb... Nagyon sok pénzt spórolhattam volna vele. Kifejezetten jó pelenka, kényelmes, gumis, semmivel nem találom rosszabbnak pl. a Pampersnél (ami kétszer annyiba kerül). Éjjel is azt használjuk, és egyetlen egyszer csorgott ki eddig pisi, de ez előfordult korábban a Papmersnél is, és a Liberonál is (utóbbit csak kipróbáltuk, nem jött be).
Szia..
Már régóta használom a szóban forgó pelust a kislányomnak,nagyon elégedett vagyok vele.
Nem mondom volt már olyan,hogy reggelre "kifolyt" a pisi ha extra sokat ivott de ez 1 hónapban 2szer ha előfordult.Viszont a pampersnél is előfordult sok folyadék fogyasztás után reggelre.De egyébként sem kaki,sem pisi nem folyik ki belőle.
Csak ajánlani tudom nektek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!