Mosható pelenka - tapasztalatok?
Mi moshatózunk, és szuper! :)
Pop-In pelenkát használunk. Sajnos elég drága, de még így is olcsóbban jön ki, mint az eldobható. Egyszerű használni, jól szellőzik (ez pl. most a melegben nagyon jó), a babának is kényelmes. És örülök, hogy nem szennyezem 5 ezer darab eldobható pelenkával a bolygót. :)
3. válaszolónak: több oka is lehet annak, hogy valaki miért választja a mosható pelust. egyik oka lehet a spórolás, igen. még mindig azt mondom, hogy akkor inkább ezen, minthogy ne legyen mit enni pl. (pedig láttam már az ellenkezőjére rengeteg példát: már zsíroskenyérre is alig futja, de azért pamperst kell venni, mert "nem fogok a kakás pelenkával szórakozni")
ezen kívül van aki környezetvédelemből, van aki egészségügyi okból választja a textil pelenkát, van akinek meg egész egyszerűen jobban tetszik megjelenésre. teljesen magánügy, hogy a kérdező miért választja
Mi és mi közül melyiket tartjuk jobbnak?
Tapasztalat, röviden összefoglalva: Kevesebb macera vele, mint amire számítottam és amin szintén meglepődtem: nem kell sokkal gyakrabban cserélni a pelust, mint eldobhatónál, nem irritálja a baba bőrét (ettől is féltem).
Kérdezz, hátha tudok válaszolni, így általánosságban nehéz nekikezdeni.
8-as válaszoló: ecettel. Plusz nyáron napsütéssel. :)
Kérdező, így tényleg nehéz válaszolni. Konkrétan mi érdekel? Hogy kinek mennyire jött be? Vagy hogy hány darab kell? Milyen fajta? Milyen márka? Vagy mire vagy kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!