DM saját márkás -Babylove- pelusáról tapasztalatok? Minden érdekel!
Két gyerekem nőtt fel eddig rajta. Nekünk bejött. Dm-pontokkal olcsó kategória, és sokat bír. Newborn-tól 5-ig minden fajtáját használtuk már.
A tapasztalat, hogy a méretskálából általában mindig a nagyobbat érdemes venni, tehát a kilóknak a csomagoláson szereplő alsó határát érdemes belőni.
De ez úgyis kiderül, mindig akkor váltottunk, amikor elkezdett kifolyni a pisi. Amúgy 14 órákat is kibír, pedig egyik lányom rengeteget iszik.
Őszintén szólva kevés másfajtát próbáltam, csak ha valakitől épp kaptunk egy-egy darabot (pl. vendégségben az ottani pelust adtuk rá), illetve egyszer kaptam ajándékba egy csomag Pamperst, mindegyiket verte.
A két lányomból az egyiknek volt egyszer gombás fertőzése, de nem hiszem hogy a pelustól, hiszen az 4-5 hónapos korában volt, és azóta soha ilyen probléma nem jelentkezett, pedig érzékeny bőrű. Két és fél éves, már csak alváshoz adok rá a 4+-ból.
Csak ajánlani tudom!
A harmadikom pocakban, neki is ilyet fogunk venni, bár most hallottam, hogy sajnálatosan emelkedett az ára. De szerintem mi így is márka hűek leszünk.
Még annyit, hogy az igaz, hogy a Pampers vékonyabb és puhább is talán, de 3-4 óra után teljesen átázott. Tehát nem oldalt folyt ki a pisi, hanem egész felületén. Igaz, nem tudom a Pampers melyik fajtája volt, mert úgy tudom van belőle több, de én alig vártam, hogy az a csomag elfogyjon...
4
Fiamnál is ezt használtuk, és most a lányom is ilyent hord.
Sajnálom, hogy megdrágult, már alig olcsóbb, mint a többi, márkás pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!