Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM saját márkás -Babylove-...

DM saját márkás -Babylove- pelusáról tapasztalatok? Minden érdekel!

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 08:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig a Müller pelusra (Beauty Baby) szavazok. Lényegesen olcsóbb az összes többinél, jobb a formatervezése, és jól is néz ki.

A DM-esnél jobban bevált nekünk. Ezen kívül a Pampers nekünk a legsz.rabb volt, főleg a jó drága premium care... Liberoval soha nem volt gond, de igen drága, ha épp se kupon, se akció...

Szóval, ha van a közeletekben Müller, inkább azt javasolnám.

2012. febr. 9. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerettem, de most felemelték az árát 500ft-al, így kénytelen vagyok egy másikat kipróbálni, ami olcsóbb.
2012. febr. 9. 10:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!!!
2012. febr. 9. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a Babylove pelenkát. Én is észrevettem,h vastagabb,és nem olyan szép,de a babám bőre is elfogadja,nem látszik a gatyó alatt a mintája. Pampers-t is használtunk,de az ára miatt a Babylove mellett döntöttünk. A Pampers tényleg annyira átázott a pisitől,h még a rugi is pisiszagú volt. Átalussza a lánykám az éjszakát, 11 órát lehúz,és sosem volt még átázva,kifolyva. Most drágább lett,de még mindig nem a Pampers ár!
2012. febr. 9. 12:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
DM, ROSSMANN, Tesco, amelyik éppen olcsóbb, azt használjuk. Tökéletesen megfelelnek éjszakára is, nekünk nem áztatták át a lányok, pedig tudnak pisilni bőven.
2012. febr. 9. 12:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Tescosból a fehér csomagolású ára verhetetlen, hacsak valaki nem akciózik. 62 db-os 2200 Ft. /9-18 kg./
2012. febr. 9. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
jól le lettem pontozva amiért azt írtam, nekünk nem jött be...köszi...és a külsejét én se úgy értettem hogy ÉN AKAROK gyönyörködni benne peluscserekor ( mert máskor úgyse látom) hanem úgy értettem, hogy ára szempontjából nem értem hiszen még azt se lehet mondani hogy a design-ra költenének...
2012. febr. 9. 12:45
 18/22 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le, mindenkinek zöld kezecskét adtam!!! Mindenki válaszának örülök, a rossz tapasztalatok is hasznosak számomra!!!
2012. febr. 10. 07:41
 19/22 anonim ***** válasza:

"Tescosból a fehér csomagolású ára verhetetlen, hacsak valaki nem akciózik. 62 db-os 2200 Ft. /9-18 kg./"

Pontosítok -tegnap vettünk- , 64 db-os, 2300 Ft.

Egyébként mindegyik "sajátmárkás" valamelyik nagynevű gyártó gépsorán készül, se DM,se Tesco, se Rossmann gyár nincs, csak a mennyiség miatt kapják olcsóbban.

2012. febr. 10. 10:09
 20/22 anonim ***** válasza:
mindkét legénykémnél ez a tuti. végigpróbáltuk az összes nagy márkát, de csak a babylove-tól nem lett peluskiütés. nekünk ez a tuti.
2012. márc. 21. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!