Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek 3éves kora után lett...

Akinek 3éves kora után lett szobatiszta a gyereke pontosan mennyi idősen és hogyan hagyta el a pelust?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 15:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja és ő nem hogy letépné magáról a pelenkát,hanem követeli hogy adjam rá!:( 2hétig volt pelenka nélkül,és ez idő alatt semmit nem haladtunk. Nem zavarta ha pisis/kakis a ruhája. Aztán meguntam a,és visszaadtam rá a pelust.

Oviba mikor voltunk beiratkozni ott visított hogy ő maradni akar,hiába mondtam neki hogy addig nem lehet még pelenkát hord nem igazán hatotta meg.:(((

2013. ápr. 2. 11:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Csoda történt!:)))

2hete már nincs a gyereken napközben pelenka csak alváshoz,és ez idő alatt 4x volt "baleset". Most már ott tartunk hogy ő magától szól hogy pisilnie/kakilnia kell és letolja a bugyit,ráül a bilire!

Nincs hiszti nagyon ügyes,pedig a kakával eleinte voltak gondok mert nem akarta a bilibe csinálni.

2013. ápr. 16. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok, csak eljött ez is!!

Remélem az én fiam is ügyesedik majd a témában!

2013. ápr. 16. 22:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen eljött egy kis rásegítéssel!:) Lesz ami lesz alapon nem adtam rá pelenkát,bár nem fűztem hozzá sok reményt mert már volt ebből kudarc. És lám sikerült!

Van abban valami hogy "még nem érett rá",vagy nem tudom mi változott,mindenesetre nagyon boldog vagyok!:D

2013. ápr. 16. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!