Mit tegyek hogy ne verekedjen velem az unokám?
Figyelt kérdés
Unokám 5 éves lesz a nyáron kislány de nagyon verekedös. De csak velem teszi a családban. Támad csapkod, marni akar ha rácsapok a kezére akkor azt mondja nem fájt. hogy kezelitek ezt a helyzetet?2013. márc. 4. 19:47
1/4 anonim válasza:
Ezt a kislány szüleivel kéne megbeszélni. Mond el nekik, hogy csapkod és csúnyán viselkedik veled. Szerintem az a legfontosabb, hogy hangsúlyozd ki, hogy te nem szeretnél ráütni, nem szeretnéd nevelni, mert nem a te gyereked. Ha nekem ezt így elmondanák a szüleim, akor biztos komolyan venném őket és jobban odafigyelnék a gyerekre. Nálunk soha nem volt ilyen probléma, de ha magamból indulnék ki és az egyik nagyszülőm rámcsapott volna, akkor biztos, hogy " kevésbé szeretném" és nem viselkednék vele olyan szépen... Azt még ha megkérdezhetném az unokád a lányod vagy a fiad lánya? Szerintem ez is elégé fontos és hogy te a nagymama vagy a nagypapa vagy? Az a legfontosabb, hogy a szülőkkel beszélj! Sok sikert! :-)
2/4 A kérdező kommentje:
A lányomé és Mami vagyok neki.
2013. márc. 4. 20:11
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Hát akkor ez nagyon érdekes, mert az anyukája anyukáját minden gyerek szereti. Inkább az apukák anyukáival szokott gond lenni. Szerintem mindenképpen beszéld meg a lányoddal, így, hogy az ő gyerekéről van szó és nem a menyedéről könyebb a helyzeted. Biztos megért. Mond el neki, hogy ez rosszul esik és nagyon bánt, mert te imádod az unokádat :-) Az nagyon fontos, hogy te soha ne üsd meg, csak próbáld terelgetni őt a helyes úton szép szavakkal :-)
4/4 anonim válasza:
baromság hogy számít kinek az édesanyja apáé vagy anyáé , a gyerekek önmagukért szeretik a nagyszülőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!