Aggódó nagyszülők. Problémás, vagy csak én látom annak? Nagyszülők és unoka kapcsolatáról van szó. Unokám mindjárt 4 éves lesz, és nagypapájának még mindig nem adott puszit. Nagymamájával is tartózkodó.
Kedvesek vagyunk hozzá. Ha ajándékot kap, nem köszöni meg. Alapban tartózkodó. Mindene az édesanyja, és az apja. Havonként egyszer szoktunk találkozni, mivel nem egy városban lakunk. Mit tegyünk. Horoszkopja KOS és erre hivatkozik az édesanyja, hogy azért ilyen.
Mit tegyünk hogy ez megváltozzon?
Bocsánat,nem tudom,de nem lehet,h túlzott az a kedvesség?
Én kisfiam azokkal az emberekkel,rokonokkal szóba se áll,akik 'gyagyázzák' ,meg gyere ide,meg jajj,de cuki vagy,meg kéretlenül puszilgatják,stb.Akik úgy állnak,hozzá,h gyere játszunk,ha nincs most kedved majd jössz,na,az olyanokkal elvan.Akik meg vmi úton-módon egyből megtalálják vele a hangot,na,azok a tök jó fejek!3 éves a kicsim,világ életébe ilyen volt,már picinek is a babakocsiba.Most lett 'új' anyósom,kicsit tartottunk tőle,h fogja fogadni,hát elsőre csak nézegette,de ő elkezdett vele bohóckodni és már nagyon jó haverok.
Lehet ezzel se segítettem,de nálunk ez van.És mi szülők nem tudunk mit tenni,ha neki vki nem tetszik,akkor annak nem fog puszit adni...Szerintem próbáljanak vhogy a játékkal a szívéhez érni.Esetleg vmi társast kaphatna,amit a papa és a mama mutatnak meg,és utána 3-an játszanak.Próbáljanak az unoka 'szintjén' játszani vele,leülni hozzá a földre,ugra-bugrálni vele,ilyenek.
Elnézést,ha nem tudtam segíteni,csak a saját példánkból tudtam meríteni.Amúgy elég nehéz ilyen kicsivel,sokan ugye azt várják,h fecsegjen,meg ilyenek,ő meg teljesen visszavonul,mellette kell legyek,érzékeny a kis lelke,de próbálom erősítgetni neki.
Köszönöm a választ. Nem vagyunk hozzá ugymondd kellemetlenkedve kedvesek, tudomásul vesszük hogy ilyen, csak mi magunk tudjuk nehezen elfogadni, mert nem tudjuk hogy hol a hiba. Én már kaptam tőle puszit, de a párom nem. Le is ültem vele padlószinten játszani, és aranyos volt, de nagyon-nagyon változékony a hangulata.
De mint hallom az öné is, tehát fogadjuk el ilyennek, majd későbbiekben megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!