Ha Aldis, leengedhető tetejű homokozótok van, leírnád hogy vált be? (Most akciós. ) Stabil? Biztonságos?
Erre én is kíváncsi vagyok!
Mi is meg akartuk venni, de végül le mondtunk róla, mert kicsinek találtuk, de élőben mi sem láttuk.
Nagyon jó! Én tavaly vettem, akkor volt 20 hónapos a kislányunk, és a műanyag kagyló medencés homokozót már kinőtte.
Annyi lepett csak meg, hogy a homokozónak nincs alja, hanem van a keret, és a leengedhető teteje. Én alulra tettem egy réteg fóliát, olyat, amilyet a padlószőnyeg alá szoktak tenni.
Nagyon stabil, 1 év elteltével is ugyanolyan jól néz ki, egyébként az Aldi 3 év garanciát vállal rá, ha elteszed a blokkot. Nagyon jó a teteje is, mert tényleg árnyékol, nyáron még egy napernyőt is tettem a homokozó mellé mindig ahogy épp érte a napsütés. A leengedhető tető rögzíthető is könnyen, így biztos, hogy nem fog a baba fejére esni.
Kényelmes, most már 2,5 éves a kislányom, már elkezdtük újra használni a homokozót, nem kicsi most sem. A peremére tud ülni, illetve most a hideg miatt betettem neki a homokozóba egy darab szigetelést, mint amivel a házakat szigetelik mostanában, hogy tuti ne fázzon fel.
Összességében csak ajánlani tudom, én semmilyen hibáját nem fedeztem fel. Letakaratlanul volt kint télen a kiskertben, csak a teteje volt leengedve, semmi baja nincs, tök jó! Vegyétek meg bátran, ha csak 1 évig lett volna jó, úgyis megéri, mert rengeteget homokozik benne egy gyerek, de mondom, jele sincs, hogy tönkre akarna menni.
Az hogy kicsi... szerintem nem az. Amíg kisebb a gyerek, addig bent tud lenni a homokozóban, akár beleül, akár a peremre csücsül. Amikor nagyobb, akkor meg kívül marad a homokozón, és úgy játszik. Én legalábbis így szoktam homokozni vele, ő üldögél bent, én pedig kívül a füvön, és teljesen jó és kényelmes. Az én kislányom nagyon szereti a kisautókat, a homokozás mellett a másik kedvenc tevékenysége volt, hogy a kisautóit tologatta a homokozó peremén. :-)
Ja, és persze a fő szempont nem is az árnyékolás, mert az napernyővel meg tudod oldani, hanem hogy nem tud belepiszkítani kutya, macska, stb.
Nagyon stabil, nagyon biztonságos!
Mi nagyon szerettük az első évben, ekkor volt 1,5 éves a kisfiam. Apa viszont rájött ebben, nem lehet igazi homokvárat építeni,így következő évben már nagy homokozót csináltunk.
Ergo,ha a mérete nem zavar, akkor jó szívvel ajánlom, mert nagyon biztonságos, és imádtam, hogy a peremére le tudtam ülni én is:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!