Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A cumi elvétele után, hány...

A cumi elvétele után, hány napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy megint nyugodtan tudjatok aludni?

Figyelt kérdés
2,5 éves a lányom, holnap kezdeném a leszoktatást, és mivel csak éjszakára kéri, emiatt aggódom.
2013. márc. 3. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi 2 hétig bírtuk aztán visszaadtuk neki.A két lányomnak simán ment a fiamnak nem.Mindhárom gyerekem csak éjjel cumizott,mindháromnak a télapó "vitte el",úgy hogy önként tették a csizmába,miután megbeszéltük mi fog történni.A lányoknál 2-3 nap után már simán elaludt,éjjel nem ébredtek fel emiatt,csak az elalvás volt kicsit nehezebb.A fiam viszont 2 nap után elviselhetetlen és kezelhetetlen lett.Hisztizett nappal,nyafogott amikor le kellett feküdni.Álomba nyafogta magát esténként.A déli alvást teljesen elhagyta,gondolom a fáradtságtól lett hisztisebb.A férjemmel egymást biztattuk,erősítettük hogy jó lesz,de egy délben megsajnáltam és "véletlenül" találtam neki egyet.Azonnal elaludt,és azóta a régi.Viszont a fiamnak nincs más alvós barát,párna,amit szeret,csak a cumi.Ezt vedd figyelembe majd.Az éjszakák a fiammal nem voltak problémásak,csak jóval tovább tartott elaludni.Úgy vagyok vele majd elhagyja.Ő ilyen.
2013. márc. 3. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Miert szeretned leszoktatni?

A nagyobbik lanyom cumizott. Nekem sem tetszett, bar mivel csa alvashoz ,cumizott annyira nem zavart, de egy sikertelen probalkozas utan inkabb ugy dontottem, hogy kivarom, amig nem ragaszkodik annyira hozza es lekenyerezheto lesz.

Mar elmult harom eves, mikor ez bekovetkezett, de egyaltalan nem sirt, sot meg buszke is volt magara.

Szerintem varjal. Foleg ha csak alvashoz keri, akkor legyel turelemml. Ha nagyobb lesz megerti, hogy arra nincs szukseg.

Nekem egyszerubb volt megvarni a lehetoseget, mint jopar ejszakat atszenvedni.

2013. márc. 5. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért szeretném leszoktatni, mert voltunk fogorvásnál, és mondta a doki, hogy kicsit már látszik a fogsorán a cumi nyoma, és ha nem szoktatjuk le, akkor fogszabályzós lesz...
2013. márc. 6. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!