Hol lehet kapni 3 évesnek való avent cumit?
Figyelt kérdés
Lehet hogy gáz hogy még cumizik, de hát ez van, én nem szeretném tőle elvenni. De már régi a cumija, és azt hiszem 2-es méretű. Lehet valahol kapni nagyobbat?
Köszi!
2013. jan. 28. 22:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ami 3 évesnek való. Én is 18+ hónaposnak valót használok a 3 évesemnel. Szerintem ennél nagyobb nincs semmilyen markában, vagyis eddig meg nem láttam.
2/6 anonim válasza:
Nincs nagyobb. Ahogy az első is írta,18+ a legutolsó "méret".
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és hogy nem hurrogtatok le :)
a 18+ az a 3-as méret ugye? és aventból is van ekkora? mert mindenhol csak 2-es méretet látok (6-18 hó)
2013. jan. 28. 22:34
4/6 anonim válasza:
nem nagyon lehet kapni avetes cumis üveget és megfelelö cumis rátétet sajnos hónapok óta körözök én is alig tudtam venni cumis üveget most születendö második gyermekemnek.dm, rossmann, tesco, probáld keresgélni hátha hátha akad 18+ ez van ráirva
5/6 anonim válasza:
A Dm Babylove cumi hasonlít az Aventhez, mi abból használtuk a legnagyobbat az Avent után.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi! megnézem a babylove-ot is
(játszócumiról van szó, nem cumisüvegről, szerencsére arról már leszokott :)
2013. jan. 29. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!