2,5 évesnek való MAM cumit hol tudnék venni?
Auchanban és DM-ben is csak újszülött meg 6+ hótól való van (ezekből persze ezer féle), a helyi Rossmann-ban meg nem is tartanak MAM-ot egyáltalán.
Hol nézzem meg? Esetleg valami netes oldalon? Tudtok konkrét webcímet?
Brendon
Bár a 18 hós cumi után nem hinném hogy van.
Amúgy egy jótanács: a MAMnál sokkal jobb a DM sajátja, és olcsóbb is jóval. Nálunk a Mamot a fiaim 1 hét alatt szétrágták, de a DMes eltart 3 hétig is!
Igaz még csak 16 hós a pici.
A nagy 2.5évesen hagyta el a cumit, de a végén már csak a DMest vettem, mert az strapabíróbb
Az érdemi hozzászólóknak köszönöm a választ.
Másodiknak: Nem fogom magyarézni, hogy miért cumizik még mindig, és nem igazán érdekel, hogy Te mit gondolsz arról, vajon idős-e hozzá. Nem az volt a kérdés, hogy leszoktassam-e.
Aki csak azért ír, hogy emiatt piszkáljon, az kérem inkább kíméljen meg.
Tényleg? Nem kicsi a gyerkőc szájában?
Nekünk van 18+ os MAM-unk, most ezt nyúzza, de ennek nagyobb a szopóka része, mint a 6+-osnak. Nekünk az már kicsi lenne.
Anno Dm-ben vettem, de már régóta nem láttam ezt a méretet. Egy ismerősünk meg azt mondta, hogy ő Auchanban látott 24+ os MAM-ot, de én két külön A-ban is volta emiatt és egyikben sem láttam, csak a kis méreteket :-(
Látom,már írta előttem egy anyuka..de megerősítésképpen én is leírom.
A Müllerben veszem mindig,ez konkrétan 3 éves korig használható,de láttam olyan jelzésűt is,amire 16+-os volt írva.Illetve a Brendonban is láttam már korábban.
Köszönöm szépen az infót, voltam a Müllerben, épp készlethiány volt belőle, de azt mondták, szokott lenni, úgyhogy majd benézegetek többször a következő napokban, hátha hoznak.
még 1x köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!