Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 évesnek való MAM cumit...

2,5 évesnek való MAM cumit hol tudnék venni?

Figyelt kérdés

Auchanban és DM-ben is csak újszülött meg 6+ hótól való van (ezekből persze ezer féle), a helyi Rossmann-ban meg nem is tartanak MAM-ot egyáltalán.

Hol nézzem meg? Esetleg valami netes oldalon? Tudtok konkrét webcímet?

2011. ápr. 13. 21:34
 1/10 Tom Benko ***** válasza:
Attól tartok, két és fél évesnek már nincs külön cumi. Esetleg patikában érdeklődj.
2011. ápr. 13. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
2,5 évesnek minek is kell cumi??? Vagy csak én gondolom úgy, h már idős hozzá?
2011. ápr. 13. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Brendon

Bár a 18 hós cumi után nem hinném hogy van.

Amúgy egy jótanács: a MAMnál sokkal jobb a DM sajátja, és olcsóbb is jóval. Nálunk a Mamot a fiaim 1 hét alatt szétrágták, de a DMes eltart 3 hétig is!

Igaz még csak 16 hós a pici.

A nagy 2.5évesen hagyta el a cumit, de a végén már csak a DMest vettem, mert az strapabíróbb

2011. ápr. 13. 21:51
 4/10 A kérdező kommentje:

Az érdemi hozzászólóknak köszönöm a választ.

Másodiknak: Nem fogom magyarézni, hogy miért cumizik még mindig, és nem igazán érdekel, hogy Te mit gondolsz arról, vajon idős-e hozzá. Nem az volt a kérdés, hogy leszoktassam-e.

Aki csak azért ír, hogy emiatt piszkáljon, az kérem inkább kíméljen meg.

2011. ápr. 13. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Mamból nincs külön cumi idősebb gyerekeknek. Én is 6+ Mam cumit veszek a 18 hósomnak.
2011. ápr. 13. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Tényleg? Nem kicsi a gyerkőc szájában?

Nekünk van 18+ os MAM-unk, most ezt nyúzza, de ennek nagyobb a szopóka része, mint a 6+-osnak. Nekünk az már kicsi lenne.

Anno Dm-ben vettem, de már régóta nem láttam ezt a méretet. Egy ismerősünk meg azt mondta, hogy ő Auchanban látott 24+ os MAM-ot, de én két külön A-ban is volta emiatt és egyikben sem láttam, csak a kis méreteket :-(

2011. ápr. 13. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 13. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
A Müllerbe én vettem 2 db 16+-osat, de közben mi leszoktunk róla, úgyhogy ha esetleg érdekelj írj! Természetesen nincsen kibontva!
2011. ápr. 13. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Látom,már írta előttem egy anyuka..de megerősítésképpen én is leírom.

A Müllerben veszem mindig,ez konkrétan 3 éves korig használható,de láttam olyan jelzésűt is,amire 16+-os volt írva.Illetve a Brendonban is láttam már korábban.

2011. ápr. 14. 13:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az infót, voltam a Müllerben, épp készlethiány volt belőle, de azt mondták, szokott lenni, úgyhogy majd benézegetek többször a következő napokban, hátha hoznak.

még 1x köszönöm

2011. ápr. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!