Nőnap az oviban?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdte a fiam az ovit és nem igazán tudom, hogy mi illő, és mi nem. Persze már ott tapasztaltabb anyukákat is meg fogok kérdezni, csak a héten nem igazán volt rá lehetőség, mert a mi csoportunkból szinte az összes gyerek beteg, az oviban működő 4 csoportból mára már csak 1 lett...

Szóval azt nem tudom, hogy óvónéniknek, dadusnéninek, vagy kinek szokás, illik vinni virágot, vagy valami apróságot (saját kézzel gyártott tartós virágra gondoltam). És a kislányokkal ilyenkor mi újság? Van 2 kislány, akit nagyon szeret a fiam, és ők is viszont, de ha annak a kettőnek visz ilyen saját gyártású virágot, akkor a többi mit fog szólni? Szerintetek?

2013. márc. 1. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi a két óvónéninek és a dadusnéninek viszünk virágot (vágottat vagy kisebb cserepeset).

Kislányoknak nem, de ha nálatok nagy a barátság ezzel a két kislánnyal, akkor vigyetek nekik is. Nem baj, ha a többi nem kap.

2013. márc. 1. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

MI tavaly az csoportba járó összes kislánynak és óvónéninek adtunk egy-egy szál virágot.

Idén is adni fogunk..

Nálunk egyébként nem szokás, mert csak az én kisfiam adott...

2013. márc. 1. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg csak lányaim voltak, addig a férjem szokott vinni egy-egy szál virágot az óvónőknek, dajkának, most, hogy már van egy kisfiam, Ő fogja vinni:)
2013. márc. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!