3,5 éves a barátom kisfia. Nem beszél. Ha nevelési tanácsadóba van a papírja, akkor ez a kisgyerek szellemileg sérült? Ugye nem? Tapsztalatok?
Figyelt kérdés
Az össz amit hallottam a kisfiútól az a "mama" szó, meg az apukája(a barátom) azt mondja minden szónak mondja az elejét, vagy a végét. (csoki-cso, tojás-to, hajó-jó--ezt "jó"-t nekem is mutatta már hallottam, amikor a cumiján a hajót mutatta azzal hogy "jó". Az oviba állítólag az óvónénik megdícsérték mennyit fejlődött.(A kisgyereknek a lelke sem lehet rendbe, mert az anyja szept.-ben hagyta az apjára, mivel neki nem kell. Minden veszekedés, meg feszkó a kisfiú előtt zajlott és a terhesség alatt sem volt kiegyensúlyozott érzelmileg az anya, akkor is vitáztak. Azóta ha láthatásra viszi a gyereket, akkor a gyerek feszült, és nem akar menni-ezt úgy fejezi ki, hogy sír, amikor meglátja az anyja lépcsőházát.) Lehet ezért nem beszél még? Az apukája szerint 1,5 évesen elkezdett beszélni és videót is muatott, amin kivehető az "enyém" szó... Most akkor mivan?2013. márc. 1. 09:29
31/32 anonim válasza:
Konkrétan melyik doktorra gondolsz?
32/32 anonim válasza:
Szia kérdező! Hogy fejlődik a kisfiú, beszél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!