Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy ne féljen...

Mit tegyek, hogy ne féljen enni? Kiszáradhat?

Figyelt kérdés
4 éves kislányomnak 3 napja megakadt a torkán az étel és hányt tőle. Azóta nem mer enni,maximum pár kis kanál tejbegrízt. Már mindennel próbálkoztunk,de semmi eredménye. Ráadásul ha eröltetem úgy felhergeli magát hogy öklendezik. Kérlek segítsetek!
2013. márc. 1. 07:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj valami finomat. A kedvencét. Úgy sem bír ellenállni. Ne erőltesd. Ha iszik, nem fog kiszáradni. Előbb utóbb úgyis éhes lesz.
2013. márc. 1. 08:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egy cselt eszelnék ki. Betennék a szobájába egy kistányérba valami kevenc ételt, jól látható helyen, és nem kínálgatnám. Hátha játék közben magától odamegy és megeszi.Ha a folyadékot elfogadja, akkor nem fog kiszáradni, és előbb-utóbb úgyis fog enni, de jó darabig ne erőltesd.

Nekem a fiam 3 éves volt, amikor egyszer anyósom vigyázott rá, és erőszakkal megetette a húslevessel, amit ő nem akart megenni.

A gyerek otthon sem akart ezután enni semmit!!! Eltelt pár nap így, már az orvoshoz is elvittem, teljesen kétségbe voltam esve. De nem erőltettem, így apránként lassan elkezdett újra eszegetni.Ez egy törés volt az életében, onnantól kezdve nagyon óvatosan kóstolgatta az ételeket!

2013. márc. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!