Megvető pillantásokkal találkozom amikor a többi anyuka rámkérdez, hogy hol dolgozom és én elmondom, hogy van még egy ovis és egy újszülött babám, miért néznek úgy rám?
Igazuk van,és én is csúnyán néznék rád!
Ha van egy ovis gyereked gondolom ő már jár is,így csak a pici van otthon akkor minek még a bölcsi is?
Nekem csak 1gyerekem van aki 3éves,de nem vették fel bölcsibe mivel anyósom nálunk lakott. Hiába jártam dolgozni,és isteni szerencse hogy volt ki vigyázzon a gyerekre mert gyesből éhen haltunk volna!:( Sajnos itt nagyon sok a helyhiány,és 1-2évvel előtte már be kell íratni,sőt van aki akkor beíratja a gyereket hogy még meg sem született! Én "csak" másfél évesen írattam(volna)be mert akkor költöztünk ,és majdnem kiröhögtek!!!
Szóval nagy szemétségnek tartom hogy olyan járatja bölcsibe a gyerekét aki otthon van!!!
Második vagyok. Nem olvastam el pontosan, azt hittem, azért nézik le a gyerekeidet, mert NEM járatod őket bölcsibe. Így azért már tényleg érthető, szerintem kimondottan etikátlan, ha azért nem veszik fel a dolgozni kényszerülő anyukák gyerekeit, mert valaki szívesen elbabázgat egyedül.
Nálunk ilyen nincs, az mehet, akinél mindkét szülő dolgozik. Sőt, gyakran még az sem, nincs hely.
Hát akkor engem is lehet utálni, lepontozni
2,5 éves a nagy a kicsi 6 hónapos.
a nagy ha mindne igaz, jövőhéten kezdi a bölcsit, és nem azért mert nem bírok a kettővel, kell neki a gyerektársaság, akármennyire is erőltetem, hogy jobb itthon, nagyon jól érzi ott magát.
És nem olyan szülők gyerekeitől veszi el a helyet,akik dolgoznak, kevés gyermek van a bölcsiben így nemrég hívtak,hogy vihetem a lányom. Még kérdéses hogy csak délelőttre,vagy ottalvósra.
Nem látok ebben semmi rosszat, bizony vannak olyan két éves gyerekek akiket nem elégít ki az hogy anyával otthon van. Ha a bölcsi bevette, akkor ezen nincs mit rágódni. Ne érezd magad rosszul kedves kérdező.Ha lett volna olyan gyermek, akinek a szülei dolgozni akarnak, valószínű most nem a tied lenne bölcsis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!