Hol eszik a kétéves gyerkőcötök?
Figyelt kérdés
Az etetőszékben nem ülhet,mert hintáztatja magát és attól féltünk,hogy egyszer hátracsapódik és nagyon beüti a fejét...az asztalnál eszik,ahol mi az egyik székre párnát tettünk és ezen ül,de olyan örökmozgó, hogy innen is már leesett...ti hogyan oldjátok meg?2013. febr. 26. 16:06
1/9 wartburg353s válasza:
Ha már tud egyedül enni, szerezzetek be egy kis asztalt kis székkel, és tegyétek a nagy asztal közelébe. félő, hogy eleinte el akar majd mászkálni, viszont a kis székkel, ha elesik is, nem eshet nagyot. A miénk etetőszékben ül, még az enyém volt az etetőszék kiskoromban, és annyira stabil, hogy én se tudnám feldönteni, épp elég arrébtolni is. Gondolom, ma már nem gyártanak ilyeneket.
2/9 anonim válasza:
Kisasztal kisszék már elég régóta, 2 év 4 hós.
3/9 anonim válasza:
Én a székre autóba való ülésmagasítót tettem. Nálunk bevált.
4/9 anonim válasza:
Nagy asztalnál eszik velünk. Kétszer bepróbálkozott azzal, hogy ficergett, leszállt, akkor szépen elvettem előle a tányért és beküldtem a szobájába (persze később megkapta az ebédet). Azóta rendesen megül az asztalnál velünk.
5/9 anonim válasza:
Amióta tudnak ülni az asztalnál esznek(igaz nekünk pad van, nem szék, nem nagyon tudnak leesni. A kislányom 2éves, ő inkább feláll, mert úgy jobban eléri, a fiam már ülve eszik(eddig térdelt).
Nagyszülőknél pedig kis asztal, kis szék.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek...
2013. febr. 27. 11:01
7/9 anonim válasza:
Én székre csatolható ülésmagasítót vettem, amin van biztonsági öv is. Igazából az övet már nem kellene használni, mert nem esik le, de ő mondja, hogy kössem be. Ha sima nagyszére ültetem, akkor minden 2-3 falat után el akar rohangálni, így pedig simán végigüli az egész ebédet.
8/9 A kérdező kommentje:
ez nagyon jó...köszi utána is nézek..
2013. febr. 27. 12:55
9/9 anonim válasza:
Szerencsére van magasabb székünk az asztalhoz, így velünk eszik. Sajnos előfordul, hogy fogja magát és lelép a tányérral ha egy kicsit nem figyelek, de mindenképp asztalhoz szoktatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!