Miért várják el a kisgyerekes szülők, hogy ha buszon utaznak a félbusz felállva várja, hogy átadják a helyüket?
Nem vagyok már 18, és jártam egyetemre, van három nyelvvizsgám, sőt fogok phd-zni is. Az te dolgod, milyennek minősíted a válaszomat, mert nem érdekel. A válaszaidból is kitűnik, te mindenkit lenézel és utálsz. Te írtad, nem én. Te dolgod persze. De, ha valaki utálja a gyerekeket, akik nem tettek ellene semmi rosszat, az milyen, ha nem rosszindulatú? És most finoman fogalmaztam.
A gyengébbe kötsz bele (gyerekek, kismama), tipikusan kisebbrendűségi komplexusod van.
Még egyszer leírom, biztos, hogy igazad van valamiben, de lehet kedvesebbnek is lenni, a stílusod pedig egyenesen felháborító.
Uramisten...neked tényleg nem való gyerek, remélem anyukádat is lépten nyomon megalázták mikor te sírni merészeltél nyilvános helyen.-..az én férjem nem vitte volna ki a gyereket szó nélkül hanem tuti lekever neked 2 egyformát....
Remélem egy része csak túlzás vagy rossz vicc akar lenni.
És zárszóban: érdemes megnézni ezt a kis videót. Hosszú ugyan, de tanulni lehet belőle. Te is tanulhatnál jómodort, etikát, megértést, tiszteletet...
http://www.youtube.com/user/Videostohappiness?v=8B9D23z-_58
Mindenkinek ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!