Miért várják el a kisgyerekes szülők, hogy ha buszon utaznak a félbusz felállva várja, hogy átadják a helyüket?
EBBEN igazad van, hogy vegye ölébe a gyereket, nem "jár" neki két hely. A stílusodat viszont iszonyú gáznak tartom, süt róla a gyerekutálat, a rosszindulat, tovább megyek a kegyetlenség a pöffeszkedés és fensőbbséges modor.
Kívánom neked hogy hasonló "jóindulatú és kedves" emberekkel fussál össze majd te is amikor kicsi gyereked lesz, ne aggódj lesz benne részed.
Persze ilyenkor szokták az ilyenek azt mondani hogy óóó én biztos nem leszek ilyen sipákolós anyuka képződmény de ha nem leszel az akkor is sok ilyen "megértő" emberrel fogsz találkozni. Majd akkor is írj ki ide kérdést. Amúgy a kérdésed nem kérdés hiszen meg vagy győződve az igazadról, akkor?? Mi értelme kiírni? Levezetted a feszültséget?
Jó ez az oldal tényleg, több funkciót is betölt ezek szerint.
Gratulálok kérdező, szabályzat ismeretből csillagos ötös, emberségből egyes alá. És még te kapsz diplomát? Ráadásul hadd ne soroljam a hibás és értelmetlen részeket a kérdésedben /kommentjeidben, holott még te szólod le azt, aki nem jár egyetemre.
Képzeld én is diplomás vagyok, két nyelvvizsgával, vérszomjas anyuka ha úgy tetszik, vezető beosztásban, másfél éves babakocsis kisgyerekkel és undorítónak tartom az ilyen önző, egoista embereket. Ott pöffeszkednek a babakocsisok számára fenntartott helyen (kis táblácska jelzi, ha már szabályokról van szó) és eszükbe nem jut odébb mászni egy pár centit, hogy elférjek.
"persze pontozzatok csak le,idióták,pedig igaza van benne hogy idegesítő,amikor agyon panaszkodják magukat,még úgyis,hogy van helyük,persze vannak bunkó tinik is,de bunkó öreg és hormonzavaros hisztis anyuka több van"
- Mint például te.... Bocs, nem tudtam kihagyni. :D
Egyébként azzal tudok egyetérteni, aki azt írta, hogy lehet, a "szabályzat szerint cselekedtél" azonban sajnos valóban az ilyenek miatt tartunk ott, ahol tartunk, önzőek, figyelmetlenek az emberek. És ez baj. :( Természetesen nem azt akarom mondani, hogy nincs bunkó anyuka, de van, és van bunkó tini, bunkó öreg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!