Hogy zaljlik a Heim Pálban egy torok mandula műtét? Hogy viselik a kisgyerekek, ott lehet aludni, vagy csak ülni vele? Hány ágyas szobák vannak? Ilyesmikre lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 13:59
1/4 anonim válasza:
Az ott ülés is napi 3000 ft. A többit nem tudom, mert mi más okból kifolyólag voltunk benn.
2/4 anonim válasza:
Lehet,azota valtozott,de mi majdnem 2 eve voltunk,csak akkor kellett fizetni,ha hasznaltuk az agyat(kinyithato fotelagy),igaz,mi egy hetet voltunk benn,egy hetig lehetetlen ulve aludni,ketagyas szobaban(2 anya,2 gyerek).Furdo,wc benn volt a szobaban.
3/4 anonim válasza:
Én februárban voltam a lányommal bent a kórházban és ott az ott ülésért nem kellett fizetnem. Nem is érteném, hogy miért kellene.
A műtétet nem tudom hogyan zajlik ott.
4/4 A kérdező kommentje:
Na, mivel senkinek sem volt tapasztalata, leírom én mit tapasztaltam, hátha másnak jól jön aki rátalál a kérdésre. Ott lehet aludni ha kéri a szülő, akkor 3e Ft per nap. Van benne ebéd is, de az valahol másik épületben van, úgyhogy én nem használtam ki a kaja lehetőséget. Ott is lehet ülni, azért nem kell fizetni. Mi olyan szobában voltunk ahol két kiságy volt és egy nagy ágy. A kicsi a kiságyban , én a nagyágyban, a másik kiságy üresen maradt, tehát csak egyedül voltunk. Mások is voltak így. Fürdő a folyosó végén volt de csak a agyerekeknek, a szülőknek wc, fürdő egy emelettel lejebb. Nekünk mindkét mandulát kivették, kb fél óra volt mindennel együtt a műtét. Miután kihozták kb egy órát nagyon nyugtalan volt, sírt, kapálózott, nem volt egészen magánál. szörnyű volt. utána kb két órát aludt. Őt megviselte a műtét, fájt neki utána, úgy hallottam a többieknek is. Az orrmandulások könnyebben vannak vele. 3 napja volt aműtét, még mindig kapja a fájdalomcsillapítókat, fájdalmai vannak azóta is, alig eszik, nyüsszög szegény, nem egyszerű... Kis hőemelkedései vannak. Az ápolók közt vannak nagyon kedvesek, vannak közömbösek is. Van aki negyedóránként bekukucskál minden oké-e, vannak akik órákig se néznek ránk. A tájékoztatás akkor jó, ha az ember kérdez, egyébként nem sokmindent mondanak,csak a minimálisat. Mikor eljöttünk, akkor azért elmondták részletesen mire kell figyelni, mit kell betartani. Amíg ott voltunk én mindre rákérdeztem, mit miért csinál a gyerek, normális-e ez, akkor elmondták.
2013. ápr. 28. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!