Mandula kivétele lesz a 3 éves kislányomnak, nyugtassatok meg mert be vagyok parázva. Hogy viselte a babátok? Mennyi idős volt? Hogy zajlott?
az én lányom is pont 3 éves volt, bár csak orrmandula kivételünk volt.
Ha nektek is csak ez lesz, akkor semmi vészes dolgore ne számíts, kicsi nyafi-bömbölés, de vígasztalgattam a lánykám...
összességében sima ügy volt...
megint én...
a másik ágyon egy apuka volt a kisfiával, és tök elvoltak...ne aggódj!
És tényleg csak fél óra a műtét, még annyi sem, és adnak elötte altatót (nyugtatót) a gyereknek.
Szia!
2 hete voltunk kórházban a 3,5 éves kisfiammal,az orrmanduláját vették ki és a garat manduláját megfelezték.
Az a fél-egy óra volt rossz,amíg kiment az altató hatása műtét után.Ha bármi baj lenne egy nővérke folyamatosan ott van,amíg magához nem tér.
Az én fiam olyan eleven,hogy a műtét után 2 órával már ugrált volna az ágyon és nézte a mesét a TV-ben:)!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod,hiszen egyszerre 2 helyen nem lehetsz,egy 3 éves gyerkőc ezt már megérti.
1 éjszakát lesztek külön,ha nem olyan ugri-bugri,akkor szinte egész nap aludni fog.
Az a legrosszabb,hogy műtét után még nyitott szájjal alszanak,és hamar kiszárad a szájuk,így jobban fáj a seb,az én fiam csak éjjel sírdogált,akkor adtam neki fájdalom csillapítót,és aludt tovább.Nagyon sokat kell innia,erre figyelj oda.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,hát mind kettő manduláját kiveszik mert a garat mandulája nyomja a dobhártyáját és a szemére is rá ment kötőhártya gyulladása van.
Én is tudom,hogy 2 helyen nem tudok ott lenni de olyan gyomor idegem van nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!