Milyen nasit adtok kisgyereketeknek és milyen gyakran? Mennyi idős?
Jaj, nehogy összekapjatok már!! :) Illetve már mindegy... Anyukák, mindenkinek úgy szép a gyereke, ahogy van! A felnőttek sem egyformák, így kerek a világ! :)
Az én kisfiam 26 hónapos, 11 kg, és 84 cm. Na bumm! :) Igaz, hogy ő így is hatalmas, mert 1.350 grammal született, 3 hónappal hamarabb a kelleténél. Szoktam neki mondani, hogy "óóóriás nagy fiú lettél!", és ő nagyon büszke ilyenkor! :)
Az édességet nem nagyon szereti, gyakran előfordul, hogy elkéri (megkívánja a tesótól), aztán nem ízlik neki, és én eszem meg. :) Délelőtt inkább vizet iszik, délután gyümölcsteát, ebben van cukor, de neki kell is! Édességet inkább csak a nap második felében, uzsonnára eszik: tejszelet, túró rudi, 1-2 kocka jó minőségű csoki például. Vagy tejbegríz, péksüti (brióst nagyon szereti), szintén uzsonnára. Lekváros kenyér, mézes kenyér bármikor, reggeli, vacsora akár. Ha egész nap nincs édesség, ő akkor sem kéri. Helyette viszont kiadós mennyiségű mazsolát, sós perecet, sajtos tallért, natúr corn flakes-t képes eltüntetni, és persze narancsot, almát, bármilyen gyümölcsöt. A nap bármely szakában követeli, ha meglátja. A joghurtot írtátok sokan, igazából azért sem rajong túlzottan, inkább kefírt enne minden nap akár kétszer is. :)
Én vagyok a 10,5 kg-s kislány anyukája:-)
Tényleg megbeszéltük a másik válaszolóval, ne vitatkozzatok. Rosszul esett, de tisztáztuk.
Az a baj ezzel, hogy akinek esetleg nem átlagos súlyú a gyereke, hanem az alatti, akkor ugrik ezekre a megjegyzésekre, hiába nem rossz szándékú volt. Én soha nem szoktam megjegyzést tenni, max. megjegyzem magamba, hogy egy kicsit nagyobb súlyú, mint az átlag. De leírva, nagyon bántóan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!