Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen nasit adtok kisgyereket...

Milyen nasit adtok kisgyereketeknek és milyen gyakran? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nehogy összekapjatok már!! :) Illetve már mindegy... Anyukák, mindenkinek úgy szép a gyereke, ahogy van! A felnőttek sem egyformák, így kerek a világ! :)

Az én kisfiam 26 hónapos, 11 kg, és 84 cm. Na bumm! :) Igaz, hogy ő így is hatalmas, mert 1.350 grammal született, 3 hónappal hamarabb a kelleténél. Szoktam neki mondani, hogy "óóóriás nagy fiú lettél!", és ő nagyon büszke ilyenkor! :)

Az édességet nem nagyon szereti, gyakran előfordul, hogy elkéri (megkívánja a tesótól), aztán nem ízlik neki, és én eszem meg. :) Délelőtt inkább vizet iszik, délután gyümölcsteát, ebben van cukor, de neki kell is! Édességet inkább csak a nap második felében, uzsonnára eszik: tejszelet, túró rudi, 1-2 kocka jó minőségű csoki például. Vagy tejbegríz, péksüti (brióst nagyon szereti), szintén uzsonnára. Lekváros kenyér, mézes kenyér bármikor, reggeli, vacsora akár. Ha egész nap nincs édesség, ő akkor sem kéri. Helyette viszont kiadós mennyiségű mazsolát, sós perecet, sajtos tallért, natúr corn flakes-t képes eltüntetni, és persze narancsot, almát, bármilyen gyümölcsöt. A nap bármely szakában követeli, ha meglátja. A joghurtot írtátok sokan, igazából azért sem rajong túlzottan, inkább kefírt enne minden nap akár kétszer is. :)

2013. márc. 5. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 10,5 kg-s kislány anyukája:-)

Tényleg megbeszéltük a másik válaszolóval, ne vitatkozzatok. Rosszul esett, de tisztáztuk.

Az a baj ezzel, hogy akinek esetleg nem átlagos súlyú a gyereke, hanem az alatti, akkor ugrik ezekre a megjegyzésekre, hiába nem rossz szándékú volt. Én soha nem szoktam megjegyzést tenni, max. megjegyzem magamba, hogy egy kicsit nagyobb súlyú, mint az átlag. De leírva, nagyon bántóan hangzik.

2013. márc. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!