Másnak is "ég a képe"mikor a gyerek rákezd hisztizni?
Lányom 28 hónapos.Olyan szinten tud az utóbbi 2 hétben hisztizni,hogy zeng a falu tőle.Volt olyan,hogy a bölcsiben kezdett rá,de olyan szinten,hogy csak néztek a gondozók,hogy mi van.És ilyenkor nem jó semmi.Olyan kellemetlen ez:(
Ti mit szoktatok ilyen esetekben csinálni?
Kedves 9-es! Most azzal engem hogy manipulál a fiam, hogyha hisztizik mert akar valamit, én meg megfogom és kiviszem a helyszínről, aztán meg jól megszidom. Nem kapta meg amit akart, és még szégyelte is magát utánna. Persze, annyiban manipulált, hogy nem bírtam semmit sem venni. :)
Nekem ég a képemről a bőr, ez van. Mikor negyed órán át üvölt és pakolja le a játékokat a tesco közepén ne vegyek róla tudomást? Egyrészt összetör ott valamit, másrészt meg nehogy már mindig az legyen amit ő akar. Nem igazán járunk azóta oda, egyszer voltunk, de akkor célirányosan a bejáratnál azonnal balra fordultunk, eltereltem a figyelmét nehogy jobbra nézzen ahol a játékok voltak. Egész jól sikerült :) Vannak dolgok amik kihozzák a kisördögöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!