Melyiket vennétek meg?
Figyelt kérdés
Segítségeteket szeretném kérni,hogy a belinkelt játékok közül melyik lenne a legjobb?!
2,5 éves lányom van,neki szeretném.
Melyik tetszik jobban?
2013. febr. 19. 13:02
1/11 anonim válasza:
Èn kiskonyhát ha még nincs neki. lányom a babájának ezerrel föz a kiskonyhában is. és felülteti az ö székére a babáát és megeteti.
6/11 anonim válasza:
Konyhát imádja a lányom. Az elsőre nem költenék, mert ennyi fantázia és kreativitás van a kicsikben, ami ahhoz a játékhoz kell.
7/11 anonim válasza:
Konyhát vennék neki, de nem ezt. Biztos, hogy láttad az árát? Negyed ennyiért is találni.
8/11 anonim válasza:
Konyha!!Igaz horror az ára de minőségben első osztályú!!!!
9/11 A kérdező kommentje:
Igen,láttam az árát. :) Biztos jó minőségű,nem sajnálom a lányomra ezt az összeget sem.Ezért gondoltam erre a konyhára.
2013. febr. 19. 14:52
10/11 anonim válasza:
Konyha!
Nekem is az a tapasztalatom, hogy van bennük annyi kreativitás, hogy az elsőhöz találjanak kellékeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!