Ti melyik gyerekülést vennétek meg?
Naniát semmi kép sem, a leg gagyibb, leg olcsóbb, nem dönthető, az egy 3 évesnek való ülés!!!
A top rider úgy szint 9-36 kg kategória, hanem 15-36, nem dönthető, a biztonsági övvel beköthető, de a biztonsági övet nem rögzíti semmi!
Ez megint csak egy 3 éves gyermeknek való!
Hiába írja hogy 1 éves kortól, a gyerek előre hajol benne, és kidől üléssel együtt! Nem lehet ülés magasítóvá alakítani, egy szvar ülés, semmi kritériumnak nem fele meg, amit elvárna az ember!
Bertoni, ugyan az mint a top rider, nem dönthető, nem rögzíthető az autó biztonsági övével az ülés, ez megint egy 3 éves gyereknek való.
Nania delux, ugyan az mint az előző kettő, ez egy 15-36 ülésnek tökéletes, 3 éves kortól.
Chippolino domino, talán ezt választanám egy 3 éves gyereknek, mert ez a 15-36 kg kategória, nem dönthető, nem rögzíti semmi a kocsi üléséhez a gyermek ülést.
Megmondom őszintén, sikerült kiválasztanod a leg gagyibb üléseket.
Ha 9 kg gyermeknek szeretnéd, akkor a 9-18 kategóriában keresgélj, amit lehet is dönteni, vagy ha 15-36 kg gyeremknek szeretnéd, 3 éves kortól, akkor meg azt a kategóriát nézd!
Ezek közül egyiket sem venném meg.
Ha nagyon muszáj ezek közül választani, akkor a Nania, de jó szívvel azt sem tudom ajánlani.
köszönöm a válaszokat...
a kislányom most két éves 14 kg ezért szerettem volna 9-36 kg között válogatni, mert kényelmesnek találtam őket...
most akkor tényleg nem tudom mit csináljak sajnos 15 ezernél többet nem tudok áldozni rá...nincs miből..
keresgélek még..
Spórolj rá még néhány hónapig.
Havi háromezer forintot félreteszel, és akkor 3 hónap műlva 25-ért már tudsz venni egy használhatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!