Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennétek használtan gyerekülést?

Vennétek használtan gyerekülést?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért ne?Gondolom,az előző gyerek nem rágta széjjel,a huzatot pedig ki lehet fertőtleníteni,de még tehetsz rá valami mást(birkaszőrt pld)is.Persze,ha szempont az ár,nyilván az új sokkal drágább.
2010. dec. 19. 19:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodunk. Hogy egy olcsóbb de viszonylag jó minőségűt vegyünk újjan, vagy egy drágább fajtát használtan. Azért tartok tőle, mert ha esetleg baleseteztek vele és nem mondják meg. Vagy nem jól gondolom?
2010. dec. 19. 19:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Én inkább az olcsóbb de jó minőségű újat választanám.De a használtat is ki lehet tisztítani.Vagy "babonából"nem akarsz használtat?
2010. dec. 19. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Vennék, de csak az alábbi szempontok alapján.

Tesz-veszen pl.

Ki a tulajdonos? (milyen értékeléseket kapott)

Milyen képek vannak fent? Látszanak-e a lényeges dolgok?

Milyen áron van? (Ha túl olcsó, gyanús. Ha túl drága az is)

Ha nem tesz-veszen:

Megnézhetem-e személyesen?

Vagy ha messzi van akkor jó minőségű fotókat küld-e róla?

2010. dec. 19. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:

A kislányomnak új pierre c. ülést vettem.Kikopott az ülés huzata, egyik oldalát kiszívta a nap.1 év után.

Nem rég olvastam az újságba hogy egy ugyanolyan ülést árulnak mint a miénk.Megnéztük.Kiszívta a nap az egyik oldalát mint a miénknek.De a huzata nem kopott.De látszott is rajta hogy nem sokat ül benne gyerek.

Lényeg: örülök hogy nem vettem újat.De csak jó minőségűt!

Azért ne vegyél újat, hogy új legyen, de rossz.

2010. dec. 19. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 2 ülés használtan, 1-et pedig újonnan vettem, eddig ez az arányunk. A használtnál az a fontos, hogy ne legyen balesetes. Ezt meg tudod nézni, ha benézel a textil alá, és megnézed, hogy a műanyag rész sérülésmentes-e. Nekem jó a tapasztalatom, de figyeltem, hogy akitől veszem, csak pozitiv értékelésekkel rendelkezzen más eladásaival (Vatera).
2010. dec. 19. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekünkaz első ülésünk használt volt, iserőstül vettül nagyon jó áron nagyon jó minőséget, a másodikat boltban vettük és drágábbat, jóbb törésteszteset válaszottunk.
2010. dec. 19. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
felsőkategóriás ülést vennék jó áron, de csak ismerőstől, ahol 100%, h nem ütköztek vele.
2010. dec. 19. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
én felújítottat vettem,vagyis használtat új huzattal.nem lett volna majd 60 ezrem rá újan,így megvettem 13-ért használtan.és tökéletes
2010. dec. 19. 20:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Én is az ütközés miatt variálok vele. Ha bizományiba veszem, vagy neten, ott nem biztos, hogy megmondják hogy ütköztek-e vele, bár személyesen is letagadhatja. Köszönöm, még van egy kis időnk gondolkodni. De már februárba cserélni kell, mert kinőtte kisfiam a 0-18-ast.
2010. dec. 20. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!