Van olyan szülő, aki nem megy el az oviba farsangra?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 12:38
1/9 anonim válasza:
Nekünk múlthét csütörtökön volt a farsang, és nem mentem el, mivel nem is lehetett ott lenni. De ha lehetett volna, ottlettem volna. Hatalmas élmény. Te nem akarsz elmenni? Miért? Gyereked mennyi idős?
2/9 anonim válasza:
A kislányomnak múlthét szerdán volt,sajnos nekik is zártkörű.De nem hagytam volna ki.
3/9 anonim válasza:
Nekünk a héten lesz és mi sem mehetünk. :( Pedig én úgy megnézném a kis manókat felöltözve! Tavaly is csak 1-2 gyereket láttam, mert reggel mi voltunk majdnem az elsők, délutánra meg már alig maradtak beöltözve. Akkor kérdeztük még előtte, hogy nem lehetne-e néhány fotó kedvéért legalább bemenni, de azt mondták nem lehet bemenni egyáltalán, ráadásul hivatásos fotós fog jönni, ezért fényképeket sem lehet csinálni. Kicsit bosszantó, hogy így a 150,- Ft-os képeket kell megvenni. :(
4/9 zabmester válasza:
Nálunk is szülők nélküli program a farsang. Mondjuk nem is bánom... Hogy érezheti magát az a gyerek, akinek nem mennek el a szülei, mert dolgoznak? Miközben soknak meg ott vannak a szülei. Szóval szerintem jobb ez így.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Nálunk se lehetett volna, ezért egy-két szülő:), kicsit később vitte be a gyerekeiket és készítettek pár képet!
Én amúgy se maradtam volna, hisz a munkahelyem nem engedett volna.
Ma volt a Bölcsödében a farsang, itt megkérdezték, de mondtam, hogy nem tudok maradni.
Üdv két gyermekes Anyuka
6/9 anonim válasza:
Nálunk is zártkörű a farsang, így nem voltam ott. Bár nálunk ez nem gond, mert bármilyen program van (farsang, bábszínház, könyvtárlátogatás, gyereknap...) az ovónők rengeteg képet készítenek, és feltöltik utána a netre, már aznap este meg lehet nézni. Video is készül, remélem, azt is sikerül megszerezni dvd-n.
7/9 anonim válasza:
nálunk 2 farsang volt. az egyik este, szülőkkel az udvaron, február elején a tökig érő hóba. semmi kedven nem volt lmenni és túlórát is kaptam, így azt kihagytuk. állítólag nagyon kevesen voltak, ezt az udvar dolgot nem értem, szerintem azért nem mentek el.
a másik farsang az zárt volt, szülők nem mehettek, de kaptunk fényképeket :) arra elmentem volna
8/9 anonim válasza:
Nálunk sem lehetnek ott a szülők pedig de kár!!! Nem sajnálnám rá azt az egy nap szabit!!!
9/9 anonim válasza:
Én pl. nem mentem el, mert nem lehetett. De kifejthetted volna a kérdést jobban, hogy miért merült fel benned vagy ki az aki nem ment, pedig mehetett volna vagy mi....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!