Kire hasonlított ebben az esetben a gyereked végül?
Kb. 1 éves koráig (vagy előbbig-továbbig) nagyon az ellenkező nemű szülőre hasonlított, szinte bárki látta, őt látta meg benne, habár a másik szülő gyerekkori képein kiköpött mása volt. A gesztusai főként az ellenkező nemű szülőre hasonlítottak az elején, de egyébként el lehetett kapni olyan arckifejezéseit, amiben nagyon a másikra hasonlít.
Szóval az érdekelne, ilyen (vagy hasonló) esetben nagyobb korában kire hasonlított végül a gyerkőcöd?
Lányunk van. A testalkata (nagyon magas) az apja, de azon kívül semmi.
Az arca-haja teljesen az enyém és a férjem szerint sajnos a természete is :D Sokan akik csak képen látták azt mondják klónoztam magam. Tényleg félelmetes, mert a mozdulatai, fejtartása, az arckifejezése, gyakran a stílusa (én nem illegetem magam órákig a tükör előtt) minden egy az egyben én voltam-vagyok.
Egymás mellé tettem két kereken 3 éves kori képet, egyiken lányom másikon én, és ha nem néztük volna a kép állagát senki meg nem mondaná, hogy nem ugyanaz a kislány van rajta. :)
Majd meglátjuk mi lesz belőle.
3-as vagyok.
Mikor született a haja az apjáé volt, de 2 hét alatt "átváltott" az én színemre. Nem hullott ki, de kivilágosodott. De máskülönben már babaként is teljesen én voltam. :)
Csináltunk olyant is, hogy férjem babaképe, én babaképem és kettőnk között a lányunk babaképe. Egyértelműen rám hasonlított már piciként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!