Mennyit alszik 2,5-3 év körüli gyereked?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert az enyém nagyon nagy alvó volt,de mióta ovis,jóval kevesebbet alszik és emiatt örökké fáradt.Reggel a 7 helyett,már fél 7 körül ébred és délután az oviban meg nem hagyják másfél óránál többet.Na,ezért én korán fektetem este(max.8kor).Nálatok mennyit szokás aludni ?2013. febr. 2. 13:57
1/7 anonim válasza:
A fiam 9-7 között alszik, meg délután még a másfél-2 órát. Neki ennyi elég:)
2/7 anonim válasza:
Lányom 2,5 éves.
Este 8-reggel 6 között alszik éjjel.
Napközben max. egy órát. (Bölcsiben 2 óra alvásidő van, de lányom nem tud egyből elaludni, és mire elalszik fel is keltik.)
Kb. 2 órával alszik kevesebbet, amióta bölcsibe jár...
3/7 anonim válasza:
f8-7ig alszik.
délután nem alszik, egyenlőre az oviban sem :(
4/7 anonim válasza:
Lányom 3 éves és ovis. Este fél 10 - 10-nél nem alszik el korábban. Reggel fél 7-kor keltem. Oviban kb másfél - 2 órát alszik délután. Ez kb 10 óra alvás naponta. Hétvégén itthon este kb ugyanakkor alszik el, max fél órával korábban, reggel meg 1 órával késôbben kel, viszont nem alszik délután.
5/7 anonim válasza:
Általában fél 10-től alszik 7-fél 8-ig, de nagyon sűrűn felkel éjjelente akár 2-3 órát is, sajnos:-(. Délután másfél-3 órát alszik.
6/7 anonim válasza:
27 hónapos lányom este 9től reggel 8ig alszik, délután pedig egytől fél4ig.
7/7 anonim válasza:
2,5 éves még itthon vagyok vele. Este 9-től reggel 7-ig, délután 1-f3-3-ig. hétvégén vagy ha a nagy (4) beteg ès itthon van, van hogy nem alazanak ebéd után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!