Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen finomságot vitettek...

Ti milyen finomságot vitettek farsangra? Milyen üdítőt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk most lesz pénteken vettem teasüteményt és szörpöt
2013. febr. 13. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Kukit, nápolyit, gyümölcslevet (barack, alma).
2013. febr. 13. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
ropit,kekszet,alma levet.
2013. febr. 13. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Fánkot és barack+almalevet.
2013. febr. 13. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ropi, nápolyi, pattogatott kukorica, sajtos tallér, kókuszgolyó. Narancslé, őszilé.
2013. febr. 13. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálunk csak boltit lehet vinni, és megosztottuk egymás közt, hogy ki visz rágcsálni valót és ki visz innivalót!

Én egy 3 literes almalét vittem, akik rágcsálni valót hoztak, volt aki ropit, volt aki pilótát, de volt aki cukrászdából hozott kókuszgolyót.

Ha lehetett volna itthonról vinni én házi kókuszgolyót és kekszszalámit vittem volna, gyorsan kész és imádják a gyerekek.

2013. febr. 13. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk idén úgy lett megoldva, hogy kiraktak egy listát, három oszloppal, úgy mint: édes sütemény, sós sütemény, innivaló, és minden szülő csak egy dologhoz írja fel a nevét, így nem volt az, hogy van több tonna keksz, innivaló meg alig. Én az italokat választottam, vittem három liter rostos baracklét. Tavaly sütöttem is, akkor csináltam két tepsi csokis muffint, idén erre sajnos nem lett volna időm.
2013. febr. 13. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Barack süteményt sütöttem és méhkast készítettem, valamint narancs üdítőt vittem.
2013. febr. 13. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Vaníliás kiflit sütöttem, löttyöt nem vittünk.
2013. febr. 13. 14:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én méteres süteményt csinálok meg sajtos ropikat és vettem 2 2l-es multis üdítőt!

2013. febr. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!