Mivel csalogatjátok ki 2 éveseteket, ha napok óta nincs kedve kimozdulni a házból?
Figyelt kérdés
Eddig mindig szívesen jött ki, de napok óta, nem akar jönni, inkább bent marad, játszik. Én nagyon szeretek sétálni menni, levegőzni, tegnap bent maradtunk, hogy ne erőltessem rá az akaratomat, de minden nap nem ülhetünk bent. Milyen hívószót találjak már ki? Már nem tudok mit kitalálni.2013. febr. 19. 10:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem találj ki valamiféle CÉLT ami tudod, hogy motiválná a kicsit, például, menjen el veled, vásároljatok együtt, mond neki, hogy tolod a kosárban és hasonlók, aztán útközben hazafelé vagy odafelé kitérsz egy kis sétára :)
2/5 anonim válasza:
Nallunk futobicikli meg a roller a nyero. Ha ezek kozul barmelyiket eloveszem akkor mar pattan is. Ez igy van 2 eves kora ota amiota ezek megvannak neki. Azelott a kismotor volt a csalogato. De ha azt mondom, hogy menjunk parkba vagy jatszoterre, setalni akkor o is inkabb otthon maradna legozni meg autokat tologatni vagy rendezi a dinokat. :)
3/5 anonim válasza:
Én megmondom hogy megyünk sétálni,mert anyának dolga van.Nem maradhatok otthon csak mert ő nem akar kimozdulni,akkor hogy vásárolnék mondjuk??Nálunk én vagyok a főnök...ha nem vásárolok,neki nincs reggelije,muszáj menni.
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig ő is pattant egyből a séta szóra. Főleg ha még mondtam is, hogy hová megyünk, mit csinálunk közben. De most napokig nem érdekelte. Persze elindultunk nagy nehezen, és ha már kint vagyunk, alig akar bejönni. Egy délelőtt maradt eddig ki emiatt, szoktunk menni délután is egy kicsit. Csak most annyira játszik idebent, alig akarja abbahagyni. Addig is keresek új célokat, ha már a régiek kikoptak. Köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 19. 11:18
5/5 anonim válasza:
Hát nálunk mmuszáj menni mert reggel ovi van,hiába akar játszani,most nem szabad engedned neki...mi lesz késöbb??játszani akar és ezért nem vinnéd oviba???ott se kereshetsz uj célt,az minden nap ovi marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!