Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kivinnétek mélyről köhögő 2,5...

Kivinnétek mélyről köhögő 2,5 éveseteket fél órára olyan fél 11 felé? A ködös idő miatt kérdezem főleg

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy fél órára én simán kivinném. Szerintem kell a levegőzés.
2011. nov. 25. 08:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen én is olyan max fél órában gondolkozok. Csak nem tudom mert tegnap a dokink azt mondta ne nagyon vigyem mert ez az idő nem jó,szerinte valami szitál....
2011. nov. 25. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:

én is kivinném, vagyis inkább programot csinálnék, mert én kb fél órával előtte szoktam szólni, hogy még egy picit és utána haza, így nálunk nagyon nincsen "fél óra" (kb olyan, mint a "mindjárt", és a "még öt perc" :))

viszont ha azt mondom, hogy elsétálunk a messzebb levő boltba, vagy megnézzük a villamost, és hazajövünk, vagy ilyesmi, siman mennek vele :)

2011. nov. 25. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
én nem vinném ki. Igaz, parás vagyok, mert volt már tüdőgyulladásunk, hörgőgyulladásunk, krupp, de inkább 1-2 nap megőrülés otthon, mint nagyobb baj legyen. Jobbulást!
2011. nov. 25. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz okosabb lenni a dokinál? Már bocsi, nem bántani akarlak, de ha az orvos azt mondta, nem kéne kivinned, akkor ne vidd ki szerintem! Ha meg ártasz vele, akkor mi lesz? Az én lányom is itthon van fülgyulladással és reggel láza is volt (enyhe és kezdődő betegség), de nem vittem le sem tegnap, sem ma. Jártam már sajnos úgy, hogy kivittem és visszaesett. 3,5 éves kislány anyukája.
2011. nov. 25. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha az orvos nem javasolja, akkor nem. De egyébként tudtommal az a szabály, hogy ha nem lázas, nem elesett, akkor menjen a levegőre. Gondolom, most a párás idő nem használ a légúti megbetegedéseknek, ezért mondta az orvos. Bár állítólag a száraz, fűtött levegő sem tesz jót. Végül is fél órától nem lehet baja.
2011. nov. 25. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!