Hogyan kötitek le 2 éveseteket?
Az én kisfiam is 2 éves.
Nekünk így néz ki egy napunk:
Reggel fél 9körül ébred, megissza a tejet, utána még kb. fél óra mesenézés addig én összekapom magam.
Utána együtt beágyazunk, még elrendezek mindent és megyünk ki, imád kint lenni ha tehetné szerintem egész nap kint lenne :)!
Fél 1körül bejövünk akkor ebédelünk és megy aludni 1 óra körül.
Amíg alszik én főzök meg takarítok és amivel még el vagyok maradva.
3 körül felébred uzsizik és megyünk ki megint.
Este 7 körül bejövünk akkor vacsizik és játszik a szobájába mert ilyenkor már látom rajta hogy hiányzott neki :D
fél 9 kor megyünk pancsizni és fél 10 kor megy aludni :)!
Nekünk így néz ki egy napunk.
Én próbálok a lehető legtöbb időt a kisfiammal lenni, sokat vagyok vele egyedül és nekem is úgy kellett kitalálnom a napunkat hogy neki is és nekem is jó legyen :D
A kislányom 2 éves.
Reggel fél 9 körül ébred. Az ágyban fekszik még minimum 9-ig, ott nézegeti a Trixi könyveit, vagy más könyveket. Közben megissza a reggeli kakaót.
Heti 3-szor megyünk foglalkozásokra (torna), a többi délelőtt ezekkel foglalkozik a szabadidőben, miután megjöttünk a boltból, postáról, innen-onnan:
- csúszdázik, a kis konyhájában pakol, tornyokat épít, babakocsit tologat, kártyákat rakosgat.
Sokszor a konyhapulton ül és eszeget, zenét hallgatunk, hagymát pucol.
Ebéd után elég nagyot alszik, általában 13:00-15:30-ig.
Délután csúszdázik, homokozik, mamáékhoz megyünk.
Este a fürdés előtt kirakózunk, gyöngyöt fűzünk, építünk, rajzolunk.
SZiasztok! Az enyém is kétéves, mi így csináljuk
kábé 7-kor kel. Kap babatejet, megpisiltetem. Én is kajálok, miegymás, fölrakom az ebédet. Valamicskét takarítok, vagy amit kell, mire elfogadható meleg lesz kint, legkésőbb 10-kor, tűzünk játszóra. Ha vásárolni is kell, akkor korábban. Ebédre hazajövünk, eszik, alszik. Amíg alszik, én háztartásozok vagy netezek. Háromkor megint lent vagyunk, legkésőbb hatra mindketten jól elfáradunk, itthon még játszik vagy mesét néz, fürcsi, hajcsi.
Benti elfoglaltságok közül a legjobban leköti: gyurmázás, színező, hatalmas nagy maci pelenkázása, duplo, építőkocka, könyvek, és nagyon szereti kipakolni a fiókokból a ruháit és öltözködni. Újabban rettenetesen szeret matricákat ragasztgatni (erre a célre kitalált színezős füzetbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!