Ajánlanátok olyan éttermet ahová el tudtátok vinni 2 éveseteket (pl van gyerekszék)? Bp xi, xii, ker
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 22:04
1/6 anonim válasza:
Van olyan étterem, ahol nincs gyerekszék? Én még nem is jártam olyanban...
2/6 nemkötömorodra válasza:
mogyoródi u 8. Bár nem tom meilyk kerületben van. veritas a neve. szálloda és alatta étterem. korrektek jó árakkal. én mindig ezt választom ha pesten vagyok. és jó a megközelíthetősége.
3/6 anonim válasza:
pastrami. budán van, nem messze az amfiteátrumtól.
4/6 anonim válasza:
minden étteremben kell hogy legyen etetőszék.én még olyanban nem jártam.Ez alap követelmény már elég rég óta,ahol nincs oda amúgy se ülnék be,mert ott más követelmények se felelnek meg.
5/6 anonim válasza:
Etetőszék lehet, hogy a legtöbb helyen van, de nem minden hely alkalmas pici gyereknek/gyerekkel. Van, ahol még külön játszósarok is van, hogy a gyerek ne unatkozzon és a lehető legkevésbé zavarja a felnőtteket a nyugodt evésben, miután ő gyorsan bekajálta a kettő falatját, vagy pedig mialatt várakozni kell az ételre.
Tudom, hogy elég messze van, de ilyen étteremmel például legutóbb Visegrádon találkoztam. :)
Egyébként a 16. kerületi Kis Tirol fogadóban is van például nemcsak gyerekszék, hanem egy kosárnyi játék is, amit kipakolhat a földre, senkit nem zavar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!