Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok olyan éttermet...

Ajánlanátok olyan éttermet ahová el tudtátok vinni 2 éveseteket (pl van gyerekszék)? Bp xi, xii, ker

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Van olyan étterem, ahol nincs gyerekszék? Én még nem is jártam olyanban...
2011. jan. 31. 22:15
 2/6 nemkötömorodra válasza:
mogyoródi u 8. Bár nem tom meilyk kerületben van. veritas a neve. szálloda és alatta étterem. korrektek jó árakkal. én mindig ezt választom ha pesten vagyok. és jó a megközelíthetősége.
2011. jan. 31. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
pastrami. budán van, nem messze az amfiteátrumtól.
2011. jan. 31. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
minden étteremben kell hogy legyen etetőszék.én még olyanban nem jártam.Ez alap követelmény már elég rég óta,ahol nincs oda amúgy se ülnék be,mert ott más követelmények se felelnek meg.
2011. febr. 1. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Etetőszék lehet, hogy a legtöbb helyen van, de nem minden hely alkalmas pici gyereknek/gyerekkel. Van, ahol még külön játszósarok is van, hogy a gyerek ne unatkozzon és a lehető legkevésbé zavarja a felnőtteket a nyugodt evésben, miután ő gyorsan bekajálta a kettő falatját, vagy pedig mialatt várakozni kell az ételre.

Tudom, hogy elég messze van, de ilyen étteremmel például legutóbb Visegrádon találkoztam. :)

Egyébként a 16. kerületi Kis Tirol fogadóban is van például nemcsak gyerekszék, hanem egy kosárnyi játék is, amit kipakolhat a földre, senkit nem zavar. :)

2011. febr. 7. 21:51
 6/6 anonim válasza:
McDonalds, Burger King
2011. febr. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!