Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kivinnétek 2,5 éveseteket?...

Kivinnétek 2,5 éveseteket? Két napja folyik az orra, láza nincs de ma reggelre elkezdett "krátyogni". Orvos még nem látta, holnap visszük. Déelőtt egy fél óráról lenne szó?

Figyelt kérdés

2011. nov. 23. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne vinnéd? A levegő csak jót tesz neki, a szmogriadónak is vége.
2011. nov. 23. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A hideg levegő jól összerántja az ereket az orrban,így könnyebben kap levegőt! Kifejezetten jól esik ilyenkor kint lenni. Könnyebben fújja az orrát is a levegőn!
2011. nov. 23. 09:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen azt észrevettem,tegnap kint volt vagy 20 percet,de adig dőlt az orrából a váladék. Akkor ez jó? Én ugy voltam nevelve hogy ha 2t tüsszentettem ki sem vittek 2 hétig,ezért nehéz átállnom erre a "módszerre".
2011. nov. 23. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy még lázas gyereket is ki lehet vinni,ha jókedvű. Persze ne rohangáljon,ne izzadjon le. Ha dől az orrából a váladék,az nagyon jó,mert ugye könnyebben kifújja,és nem a torkán csúszik le. 20 perccel egyáltalán nem árt! Jó hidegben nem támadnak a bacik.
2011. nov. 23. 10:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. nov. 23. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!