Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi okozhat foltos hajhullást...

Mi okozhat foltos hajhullást egy 5 éves kisfiúnál?

Figyelt kérdés
A vérképe tökéletes,a gócot a gyerekorvos kizárta,a mandulái füle rendben vannak a fül-orr-gégész szerint,nem tépkedi a saját haját,és más sem tépte ki neki.
2013. febr. 14. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Fogászaton dolgozom, és gócos fogtól(aminek tályog van a végén)lehet foltos hajhullás. Nem ütötte meg régebben valamelyik fogacskáját? Fogorvos biztos meg tudja mondani, lát-e ilyet a szájában.
2013. febr. 15. 06:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Esetleg hajgyógyászt keress,mert az megnézi kamerával a fejbőrt és a hajat is.
2013. febr. 15. 07:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,elviszem akkor fogászatra is,és tutira nem ehez a bőrgyógyászhoz viszem mert azóta mondták hogy más is évekig járt hozzá mire eltalálta a baját.Inkább keresek egy fizetőset,hátha ő "lelkiismeretesebb".És a hajgyógyász is jó ötlet.Köszi mégegyszer!
2013. febr. 15. 09:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Tesóm, aki azóta felnőtt nő, ugyanebben a cipőben járt. Végigkísérte az életét a foltos hajhullás. Jelenleg teljesen kopasz, kihullott a szempillája, szemöldöke, a szőr a karján, lábán és egyéb helyeken. MINDEN lehetséges (hagyományos és alternatív gyógyászati) vizsgálatot elvégeztek rajta több ízben is az elmúlt években: vérvételek tömkelege, bőrgyógyász, hajgyógyász, fogorvos, fogröntgen, mandula műtét, ultrahangok sora, hőtérképezés, immunerősítés, nőgyógyászat, belgyógyászat, akupunktúra, méregtelenítő kúra, kenőcsök, krémek, szteroid, stb. SEMMIT nem találtak az orvosok, minden lelete negatív, mindenki tanácstalan, főleg a család. A szteroid hatására kinőtt ugyan a haja, de újra hullani kezdett, így abbahagyta a szedését, és ennek eredménye a jelenlegi kopaszsága. Szívből kívánom, hogy Ti ne éljétek át ugyanezt.
2013. febr. 16. 00:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Felnőtt koromban volt nálam ilyen probléma.Magán úton mentem bőrgyógyászhoz,aki szerint gócos fog és nőgyógyászati probléma okozhat ilyet leginkább.Szerintem is fogászatra menjetek még el.
2013. febr. 16. 09:18
 16/22 anonim válasza:
Nyugi ,valószínű hogy egy kis idő után ki fog nőni . Mi ugyanezt végigjártuk . vérkép , bőrgyógyász , fül orr gége stb , és a doki a végén azt mondta , hogy valami vírust szedett össze valószínű. A haja pedig szépen visszanőtt és semmi baja. A bőrgyógyásztól kaptunk szteroidot avval kell kenni, de nem igazán szerettem használni. Nyugalom ennél furcsább dolgokat is produkálnak.
2013. febr. 17. 19:59
 17/22 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök!Azt hiszem megvárjuk a tavaszi szünetet,és elmegyünk még fogászatra,meg magán bőrgyógyászhoz.Aztán meglátjuk mi lesz.Kedves Utolsó,mennyi az a rövid idő,mert ez nálunk kb. november óta tart,és 2 hete a feje tetején is látok egy kisebb foltot ahol ritkább a haj.Az eredeti helyen nem lett nagyobb a folt,meg ilyen szabad szemmel szinte láthatatlan szöszi szálak vannak a kopasz részen is.Egyszerűen megőrülök ettől!Lehet hogy semmi baja?De akkor mitől hullott ki a haja?Esetleg megviselhette lelkileg az ovi?(szeptember óta jár)De annyira szereti!
2013. febr. 19. 13:14
 18/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt érdemes átolvasnod szerintem.

2013. febr. 20. 18:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Vasat is néztek a laborban???
2013. febr. 20. 23:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Mikor olvastam a kérdésed nekem is rögtön a fog ugrott be. Öcsémnek volt kiskorában ilyesmi baja, 2 csíkban elkezdett kihullani a haja. Apum elvitte fogorvoshoz, és arra nem emlékszem, hogy húztak vagy tömtek neki, de tuti ott volt a baj, mert miután rendbe rakták, visszanőtt a haja.
2013. febr. 20. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!