Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok gyermekkel egy...

Szoktatok gyermekkel egy kádban fürdeni?

Figyelt kérdés
Olvastam olyanról hogy édesapja nyolc éves(8 éves)kislányával egy kádban fürdenek,szerinted egészséges dologról van szó vagy meddig egészséges együtt fürdés?

#fürdés #apa-fia #közös fürdés anya-fia
2013. febr. 14. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Hatalmas kádunk van,így adott a közös mókázás,amit kb 1 éves koruktól kezdtünk!4-5 éves korig tartom egészségesnek és normálisnak.2 és 4 éves kisfiúnk van.
2013. febr. 14. 12:05
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Mi (vagy én vagy az apja) minden este együtt fürdünk a lányommal (19 hónapos). Nagyon imádjuk. Teljesen máshogy viselkedik, mint a nap többi részében. Tiszta cirkusz az egész (a szó jó értelmében). Szerintem sokat veszt az a szülő aki kihagyja ezt pusztán prűdségből...
2013. febr. 14. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Velem nem, de az apjával szokott időnként fürdeni (19 hónapos). Viszont olyankor nincs annyi helye, szóval nem valószínű, hogy sokáig lesz ez még így. Na meg majd jön a kistesó, fürdik vele.
2013. febr. 14. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk soha együtt fürdeni a gyerekeinkkel, mindig mindenki külön fürdött, a gyerekek persze néha fürdenek együtt, de nem jellemző.

4 éves fiam, és 10, 13 éves lányaim vannak.

2013. febr. 14. 13:16
 15/19 zabmester ***** válasza:
68%
Már egy ideje nem (most öt éves), de korábban sem volt ez rendszeres, csak néha-néha. Mondjuk tavaly nagy gyönyörűségére megcsináltam azt, hogy bejött, amikor fürödtem, ott bolondozott, már vizes volt a pólója, erre egyszer csak berántottam magam mellé a kádba ruhástul :D (nyár volt, meg kánikula meg minden) Ezt azóta is emlegeti, nagyon tetszett neki. De egyébként már tényleg régóta nem fordult elő, hogy együtt fürödtünk volna, ő amúgy is egyedül szeret jásztani a kádban, meg el se férünk nagyon.
2013. febr. 14. 13:32
 16/19 anonim ***** válasza:
9%
3 és fél éves a lányom, velem is szokott, de az apjával még jobban szeret. Az átlagos hétköznapokon pedig valamelyikünkkel együtt tusol. Nekünk így természetes, addig, amíg valamelyikünket nem zavarja majd. Most 8 hós a kicsi, szerintem hamarosan kiszorulunk a kádból, és majd ketten pancsolnak :-)
2013. febr. 14. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
36%

10-es válaszoló vagyok.

Ha nem fürdök együtt a gyerekemmel,már le kell pontozni?

Milyen betegelméjű,idióták vannak itt????

Nem tartom normális dolognak,én sem fürödtem a szüleimmel sosem.

És akkor mi van?

2013. febr. 15. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:
a fiam 3 éves lesz áprilisban.2 vagy 3 hónapja közös fürdésünknél megkérdezte tőlem : "anya hol a fütyid??" annyira zavarba jöttem hogy azóta nincs közös fürdés :D hírtelen meglepődtem :D de aztán apa kihúzott a csávából és "felvilágosította"
2013. febr. 18. 22:53
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Mikor kicsi voltam,anyuval sokszor fürödtem együtt én is és az öcsém is.

Egyszerűen imádtam,odáig voltam a boldogságtól,mert nagyon jó volt együtt játszani a habbal meg ilyenek. Max. 4-5 éves voltam (utána nem fürödtünk már együtt),és még így közel 20 év távlatából is emlékszem rá,hogy milyen jó volt!

Az öcsémmel pedig mindig együtt fürödtünk,amikor kicsik voltunk,kb. 5 éves koromig,és semmi bajunk nem lett tőle,mindkettőnknek normális párkapcsolata van.

Aput nem igazán,de anyut néha azért láttuk meztelenül,pl. mikor öltözött,de természetesen ez nem váltott ki belőlünk szexuális érdeklődést.

Sőt,bár már nem élek otthon,de mikor még a szüleimmel éltem,abszolút nem okozott problémát,hogy pl. átöltözzek anya előtt. Ez nem azt jelenti,hogy pucéran mászkáltunk a lakásban,meg egymás szeme láttára éltünk szexuális életet,de pl. simán cseréltem pólót a nappaliban tv nézés közben úgy,hogy anya is ott volt.

Nem lettem sem nimfomániás,sem nudista,meg semmi egyéb,maximum nem pirulok fülig,ha pl. egy strandon az öltözőt más nőkkel közösen kell használnom.

Ha megszületik a kisbabám,én is fogok vele együtt fürdeni,ha majd tud biztosan ülni.Nem 10 éves korában,de 1-2-3 éves koráig,amíg ez neki sem kellemetlen,szerintem nyugodtan lehet...

2013. máj. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!