Szoktatok gyermekkel egy kádban fürdeni?
Nem szoktunk soha együtt fürdeni a gyerekeinkkel, mindig mindenki külön fürdött, a gyerekek persze néha fürdenek együtt, de nem jellemző.
4 éves fiam, és 10, 13 éves lányaim vannak.
10-es válaszoló vagyok.
Ha nem fürdök együtt a gyerekemmel,már le kell pontozni?
Milyen betegelméjű,idióták vannak itt????
Nem tartom normális dolognak,én sem fürödtem a szüleimmel sosem.
És akkor mi van?
Mikor kicsi voltam,anyuval sokszor fürödtem együtt én is és az öcsém is.
Egyszerűen imádtam,odáig voltam a boldogságtól,mert nagyon jó volt együtt játszani a habbal meg ilyenek. Max. 4-5 éves voltam (utána nem fürödtünk már együtt),és még így közel 20 év távlatából is emlékszem rá,hogy milyen jó volt!
Az öcsémmel pedig mindig együtt fürödtünk,amikor kicsik voltunk,kb. 5 éves koromig,és semmi bajunk nem lett tőle,mindkettőnknek normális párkapcsolata van.
Aput nem igazán,de anyut néha azért láttuk meztelenül,pl. mikor öltözött,de természetesen ez nem váltott ki belőlünk szexuális érdeklődést.
Sőt,bár már nem élek otthon,de mikor még a szüleimmel éltem,abszolút nem okozott problémát,hogy pl. átöltözzek anya előtt. Ez nem azt jelenti,hogy pucéran mászkáltunk a lakásban,meg egymás szeme láttára éltünk szexuális életet,de pl. simán cseréltem pólót a nappaliban tv nézés közben úgy,hogy anya is ott volt.
Nem lettem sem nimfomániás,sem nudista,meg semmi egyéb,maximum nem pirulok fülig,ha pl. egy strandon az öltözőt más nőkkel közösen kell használnom.
Ha megszületik a kisbabám,én is fogok vele együtt fürdeni,ha majd tud biztosan ülni.Nem 10 éves korában,de 1-2-3 éves koráig,amíg ez neki sem kellemetlen,szerintem nyugodtan lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!