Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden esetben fáj vagy...

Minden esetben fáj vagy érzékeny, ha egy gyereknek köldöksérve van?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 éves és kicsit kiáll neki és állandóan piszkálja. Nem csúnya, nem fájlalja...
2013. febr. 13. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, kislányomnak is ilyen volt, és nem fájt neki egyáltalán..

Nekünk egy régi vágású védőnőnk van, és ugyan manapság már nem csinálják ezt, de Ő leragasztotta neki...pár hónap alatt gyönyörűen visszament, és most is szép, 2,5 éves...

2013. febr. 13. 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények a leragasztásról. Köszi!
2013. febr. 13. 14:51
 3/5 anonim válasza:

Hello!

15 éves vagyok és nekem is van igy születem. kiskoromban emlékszem nem fájt piszkáltam viszont most hogy igy nagyob lettem 10 éves korom ota némikor ez olyan havi egyszer vagy két havonta szokott lenni hogy 2 percig nem tudok mozogni olyan mintha tűt szurkálnának a köldököm körül. a növéremnek is volt és mondta hogy neki is ugyan igy volt és 18 éves korára már nem volt sérve. de még most is piszkálom és akkor nem fáj. :D

2013. ápr. 20. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fájlalta soha, nem is piszkálta, de én két napja megműttettem neki 4 éves múlt.
2013. okt. 31. 13:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, de ezt. Mar reg kerdeztem, azota elvittem es nincs neki hala...
2013. nov. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!