Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik vásároltak lábbelti...

Akik vásároltak lábbelti felpróbálás nélkül a gyereknek?

Figyelt kérdés

Nem vettem még látatlanban lábbelit a lányomnak, találtam egy jót vaterán, de nem tudom, hogy meg merjem-e venni. Árban nem lenne rossz, tetszik, hogy egyedi, de csak ma érvényes az aukció, zavar, hogy gyorsan kéne dönteni. Megvegyem ennyiért? Köszönöm, ha tudtok segíteni!

[link]

2013. febr. 7. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Én már többször vettem vateráról cipőket a lányomnak. Mindig a mért belső talphosszúság alapján viszonyítok, és nem is nyúltam még mellé. Ha jól látom itt nincs megadva a belső talphossz, csak a méret? Szerintem kérdezz rá, ha még ma válaszolna rá az eladó, akkor megtudhatnád, hogy jó-e a lányodra, vagy sem. Mert csak méretre nincs mit adni. Mert ugye itt fél centiken múlhat az egész. Kérdezd meg a belső talphosszát, és ha így is jó a lányodra, akkor vedd meg.
2013. febr. 7. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam venni, olyan 6-7 alkalommal vettem eddig, mindig megfelelő volt a méret

ráállítod a gyereket egy papírlapra, körberajzolod a lábát (nehezedjen arra lábára), majd leméred és beazonosítod a netes táblázatok alapján, hogy jó-e ez a méret

más kérdés, hogy én 3 évesnek nem vennék ilyen szandált, mert semennyire nem tartja a lábát, szerintem ebben egy picúr futni sem tud rendesen, én legalábbis a 4,5 évesnek sem venném meg

de ez tényleg csak a saját véleményem

2013. febr. 7. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Rendszeresen látatlanban veszek cipőt a gyerekeimnek, eddig nem volt gond.

Bár a cipőről véleményt nem kértél, bocs, le kell írjam, hogy 3 évesnek egyáltalán nem vennék ilyen típusú cipőt, még ránézni is rossz.

2013. febr. 7. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
De jó,hogy már előttem írtátok,hogy nem való 3 évesnek.A lányom 4,5 éves,de nem adnám rá.Én nem mertem amikor a kérdést a kiíráskor megláttam.Én is vettem már próba nélkül cipőt,egyszer nem volt jó csak.
2013. febr. 7. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat lányok! Nekem nagyon tetszik a színe, de akkor még gondolkozom rajta.
2013. febr. 7. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha normál lábú a gyereked, tehát gondolok itt arra, hogy nem széles a lába és nem magas a lábfeje, akkor megpróbálhatod, ha egyébként a mérete, belső talphossza jó. Én is már vettem többször cipőt a lányomnak, de vegyes a tapasztalat, volt ami jó volt, volt ami nem. A nagyon zárt cipők, csizmák neccesek, azt már nem merek venni, de szandált pl. könnyebb. Mondjuk én ilyet nem mernék venni, mert a lányomnak széles a lába és magas a lábfeje, de mondom, ha normál lába van a tiédnek, akkor megpróbálhatod. 4,5 éves kislány anyukája.
2013. febr. 7. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Mimdig Vaterán veszek.Belső talphossz alapján.Fél cm-rel nagyobbat,mint a lába.
2013. febr. 7. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányomnak már volt gladiátor cipője 2-3 éves korában, de ő is ott volt, rápróbáltuk a lábára. Azért ezekkel sem árt vigyázni, hiába nyári cipők meg nem zártak, ugyanis némelyiknek a pántja lehet bővebb, amitől a lába lötyögni fog benne, és úgy ahogy előttem is írták, nem fogja tartani. Amit mi vettünk gladiátor cipőt az tartotta a lányom lábát, mert elég szűk volt. De próbáltam már én is ilyet felnőtt méretbe és a legtöbb bő volt a bokámnál, elállt, nem nézett ki jól, ezért másfajta szandál mellett döntöttem.

Szóval ha annyira tetszik, akkor próbáld megkérni az eladót, hogy mérje meg a pánt körfogatát is. Szerintem le tudná mérni.

Amúgy én is sokszor vettem már cipőt látatlanba, volt hogy valami annyira megtetszett, ezért kockáztattam.

2013. febr. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!