Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ma tejszines sajtos Brokkoli...

Ma tejszines sajtos Brokkoli főzeléket csinálok ennyi elég lesz egy 2.5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
feltétnek tükörtojást szerettem volna de reggel megevett 2 egész tojást.
2013. febr. 10. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

persze, nekem is csak főzeléket kapott, illetve én is adtam neki tojást hozzá, de nem ette meg...:)

Gondolom már amúgy túlvagytok az ebéden..:-)

Én még adtam neki utána 1 rudit...

2013. febr. 10. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze! Nem kell egy étkezésbe belesűríteni a heti vitamin-ásványi anyag, nyomelem szükségletet. :) Nálunk is előfordult ilyen, sőt olyan is, hogy csak egy tányér tejbegrízt ebédelt nagyon jóízűen, mert aznap nem volt időm főzni. Uzsonnára, vacsira aztán kapott tartalmasabbat. Egyébként oviban is gyakran van leves + tejbegríz pl, és amelyik gyermek nem eszik a levesből csak 2 kanállal, nos ő a tejbegrízzel lakott jól azon az étkezésen. :)
2013. febr. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!