Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gond ha 13 hónapos babám még...

Gond ha 13 hónapos babám még csak bébikajákat, FŐZELÉKET és gyümit eszik? Mindent megkóstól amit mi eszünk, de még nem eszi azokat

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

van foga?mért nem eszi? nem izlik neki?

különben az én lányom ennyi idősen még intenziven szopott, ő se nagyon evett.nem lett semmi gond belőle tudtommal. eszik amit szeret.

2012. jún. 10. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogy gond. A fiam két éves, de ennyi idősen ő is ezeket ette. Szépen megnőtt és megerősödött. :-) szerintem több vitamin és tápanyag van a főzelékben, mint pl a pörköltszaftos nokedliben. Bölcsiben is leginkább főzeléket kapnak. A bébiétel meg ugyanaz, csak előre elkészítve.
2012. jún. 10. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
van foga,de inkább majszolja az ételeket
2012. jún. 10. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én 16 hónaposom is javarészt bébikaját és főzeléket eszik. Általában megeszi azt is, amit főzök, de pl a húsokat még nem igazán bírja rágni, össze-vissza fogzik. Én meg nem éheztetem
2012. jún. 15. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond vele! :)
2012. júl. 5. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A mi babánk 15 hónapos, és Ő sem akar darabosat enni. Főleg bébikaját eszik. Ami puhább, pl.banán vagy barack, azt elmajszolja, de van mikor látom, hogy alig rágja meg.
2012. júl. 5. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!