Gond ha 13 hónapos babám még csak bébikajákat, FŐZELÉKET és gyümit eszik? Mindent megkóstól amit mi eszünk, de még nem eszi azokat
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:00
1/6 anonim válasza:
van foga?mért nem eszi? nem izlik neki?
különben az én lányom ennyi idősen még intenziven szopott, ő se nagyon evett.nem lett semmi gond belőle tudtommal. eszik amit szeret.
2/6 anonim válasza:
Dehogy gond. A fiam két éves, de ennyi idősen ő is ezeket ette. Szépen megnőtt és megerősödött. :-) szerintem több vitamin és tápanyag van a főzelékben, mint pl a pörköltszaftos nokedliben. Bölcsiben is leginkább főzeléket kapnak. A bébiétel meg ugyanaz, csak előre elkészítve.
3/6 A kérdező kommentje:
van foga,de inkább majszolja az ételeket
2012. jún. 10. 15:56
4/6 anonim válasza:
Az én 16 hónaposom is javarészt bébikaját és főzeléket eszik. Általában megeszi azt is, amit főzök, de pl a húsokat még nem igazán bírja rágni, össze-vissza fogzik. Én meg nem éheztetem
6/6 anonim válasza:
A mi babánk 15 hónapos, és Ő sem akar darabosat enni. Főleg bébikaját eszik. Ami puhább, pl.banán vagy barack, azt elmajszolja, de van mikor látom, hogy alig rágja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!